PEEPS Payroll & Accounting Stockholm
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
PEEPS Payroll & Accounting Stockholm
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Definitionen av "PEEPS" är - (eng) people - ofta använt för att referera informellt till en grupp människor som är vänner eller kollegor.

PEEPS Payroll & Accounting är ett konsultbolag som erbjuder företag expertis inom området Redovisning, Lön, Workforce Management och HR. Med ledord som Flexibel, Uppriktig och Närvarande så strävar vi på PEEPS alltid efter att ge kunden det allra bästa.

Vi alla på bolaget har en gedigen erfarenhet från "det verkliga livet" som tidigare verksamhetsledare (exempelvis verksamhetchef, lönechef och verksamhetsägare), HR-medarbetare, utbildare etc. Efter många år på kundens sida så har vi funnit vad vi brinner för, och vill hjälpa andra företag att bli bättre på förvalta sina anställda - på ett sätt som gynnar så många som möjligt på bolaget.
Svenska , English
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

PEEPS är kort för det engelska ordet 'people' i syfte att omnämna vänner och eller kollegor. Med våra ledord flexibilitet, uppriktighet och närvaro så går det hand i hand med vårt namn.

Varför väljer kunder din byrå?

För att vi är konsultbolaget som engagerar oss i våra kunder och finns där som en vän eller kollega, och anpassar vårt arbetssätt utifrån varje enskilt uppdrag.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi försöker hitta bredden i våra kompetenser, så vi alla har oftast erfarenhet och/eller utbildning inom fler områden. Detta gör att vi kan hitta nya lösningar, hjälpa varandra och det finns alltid någon som kan rycka in med en hjälpande hand.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering
Deklaration Privat

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Ulrika Lundberg för 8 månader sedan
Vi upplever vår byrå som mycket professionella och kompetenta med god service samt trevligt bemötande. De uppfyller våra behov, håller tidsplaner och kommer med råd. Vi är en mycket nöjd kund.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget