0.00 / 0 Omdömen

Futurum Advokatbyrå AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Futurum Advokatbyrå AB.

Välkommen till Futurum Advokatbyrå!

Advokatbyrån är specialiserad inom arbetsrätt, fastighetsrätt och skadeståndsrätt.

Inom nämnda rättsområden biträder vi privatpersoner, företag och föreningar i hela landet.

Det här med att anlita ett specialiserat ombud har många fördelar för dig som hamnat i konflikt med en motpart. Låt oss börja med den juridiska bedömningen av ert ärende. Vilket ombud som helst kan göra en juridisk bedömning, men att få den rätt är en annan historia. Och ju fler juridiska bedömningar ditt ombud gör, desto bättre blir ombudet naturligtvis på det. Precis som med allt annat.

Att vi är specialiserade betyder vidare att vi har många kontaktytor, att vi träffar ett stort antal ombudsmän, förhandlare, besiktningsmän och motpartsombud. Då ökar chanserna att hitta bästa möjliga utgångspunkt för ert ärende och med det ökar också möjligheterna till en riktigt bra juridisk lösning.

Specialistkompetensen innebär även att vi håller oss uppdaterade med alla de senaste domstolsavgörandena inom respektive rättsområde. Det gör det lätt för oss att bedöma ert ärende på bästa tänkbara sätt och ni behöver aldrig tvivla på vår kompetens.Futurum Advokatbyrå AB

Box 41
178 39 Ekerö
  • Advokat
  • Avslutat Jur. kand.
  • Ansvarsförsäkring

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ge ditt omdöme här