GBB Berglund Consulting AB Vänersborg
Ageras rating star
3.8 / 5 stars 2 reviews
GBB Berglund Consulting AB Vänersborg
Ageras rating star
3.8 / 5 stars 2 reviews

Information

Gun-Britt Berglund är en fristående redovisnings- och rådgivningskonsult med lokal förankring och väletablerade nätverk. Gun-Britt har examen från Handelshögskolan i Göteborg och erfarenhet från branschen sedan 1985. Hon har arbetat som auktoriserad revisor sedan 1988, men har nu sadlat om till att arbeta närmare sina kunder med redovisning och rådgivning.

Gun-Britt erbjuder redovisning, bokföring och rådgivning i Vänersborg men är verksam över hela Västra Götalands regionen. Gun-Britt reser gärna till ditt företag och arbetar på plats.

Som kund kan du vända dig med förtroende till Gun-Britt avseende nystart och val av företagsform, bolagsfrågor, redovisning, bokslut, årsredovisning, årsbokslut, inkomstdeklarationer, dina kontakter med Skatteverket, ekonomiska konsultationer och utredningar.

Hennes kunder är familje- och egenföretagare med en eller flera anställda, enheter inom Svenska kyrkan, bostadsrättsföreningar, idrottsföreningar men också större tillverkande företag och fastighetsbolag.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i FAR
Auktoriserad Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
3.8 / 5 stars 2 reviews
Arne C.I. Andreasson för 7 år sedan
Snabb servide, bra resultat

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget