Grant Thornton Karlstad Karlstad
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Grant Thornton Karlstad Karlstad
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Grant Thornton är Sveriges ledande revisions- och konsultföretag för entreprenörer och entreprenörsföretag. Det som är gemensamt för våra kunder är att de ofta har ett brinnande engagemang för sina företag eller organisationer. De är sanna entreprenörssjälar.

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretagBild: Om Grant Thornton

Med praktiska råd, som baserar sig på kunskap och erfarenhet, hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas.

Vi hjälper dig att förverkliga ditt företags ambitioner

Grant Thorntons medarbetare brinner för att stödja kunder med de ekonomiska frågorna, så att de kan utvecklas lönsamt, växa klokt och minimera sina risker. Detta engagemang präglar också vår företagskultur och hur vi arbetar. Vår ambition är att ge dig raka, klara besked, kompetenta råd som är begripliga och vara tillgänglig när du behöver oss.

Starkt internationellt nätverk

För att stödja dig på bästa sätt, finns Grant Thornton med 23 starka lokalkontor över hela Sverige och med sammanlagt över 38 500 medarbetare i 127 länder. Genom att vi är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International, har vi ett starkt internationellt nätverk som säkerställer att vi har processer och rutiner för att leverera våra tjänster med hög kvalitet världen över.

Vi kommer att fortsätta att arbeta för att göra dig och andra kunder ännu mer nöjda med oss.

Välkommen även du till Grant Thornton!
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget