Grön Redovisning AB Uppsala
Ageras rating star
4.14 / 5 stars 4 reviews
Grön Redovisning AB Uppsala
Ageras rating star
4.14 / 5 stars 4 reviews

Information

Grön Redovisning AB är en digital redovisningsbyrå med fokus på papperslös redovisning och digitala lösningar. Företaget drivs av mig (Alexander Entesarian) och startades upp under 2011. De flesta företagen som anlitar Grön Redovisning är miljöprofilerade företag, men även andra typer av verksamheter som webbhandel och skolverksamheter använder tjänsterna. Det som kanske skiljer min verksamhet från andra byråer är att jag har ett jordnära och medvetet tänk där jag ofta vill se "the bigger picture" av det jag arbetar med istället för att bara gå på autopilot. För mig är det inte bara redovisningsuppdraget som är i fokus utan jag vill kunna bidra med något större, att jag levererar mer en bara redovisningen. Jag gillar att känna mig engagerad i verksamheten och att kunna finnas som ett bollplank till mina klienter, jag vill kunna vidga deras vyer så att de får ett större grepp om verksamheten.
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Låt oss se ett större sammanhang i stället för att återupprepa samma historia.

Varför väljer kunder din byrå?

De väljer oftast mina tjänster för att de vill kunna lämna över hela ekonomifunktionen och fokusera på kärnverksamheten, de förklarar ofta att de tycker att det är skönt att jag håller koll på alla ärenden i bolaget så att de inte glömmer något. Att vi även har kontinuerlig mail och telefonkontakt är också något som de upplever att de tidigare inte kunnat haft när de hade redovisningen hos en större byrå. Många av mina klienter känner verkligen att de uppskattar den personliga och jordnära servicen de får utav mig.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När vi fått ett bra flow i hela ekonomifunktionen och allting flyter på med färska siffror, jag gillar att se när all redovisning är "up to date" och man kan följa upp ekonomin kontinuerligt. När verksamheten rullar på och styrelsen är nöjda med resultaten blir jag peppad, framförallt när det beror på effektiviseringar som vi tidigare implementerat.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att se till att redovisningen är så färsk som möjlig kan vi löpande hålla koll på att verksamheten går i rätt riktning, jag tror även att mitt sinne för detaljer är väldigt hjälpsamt då det ger företaget en bredare bild över verksamheten. Att jag även hjälper till att hålla olika bollar i luften och bidra med struktur gör att företaget kan lägga mera tid till verksamheten och kunderna.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.14 / 5 stars 4 reviews
Stefan Kazkiowski för 3 år sedan
Förtroendeingivande, förestående och kunniga.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget