4.25 / 1 Omdömen

Grönahage Service & Ekonomi AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Grönahage Service & Ekonomi AB.

Vi har fokus på DIN verklighet.

Vi erbjuder bland annat:

Bokföring/redovisning, lönehantering, rådgivning, fakturering, bokslut/deklarationer, avtalsgenomgång, budget/prognosarbete, effektiviseringar/nyckeltal, bruttovinstkalkyler, schemaläggningar enligt gällande lagar, serviceutbildningar, affärsplanearbete, kick-off, boll-plank vid affärsutveckling.

Vi har även en specialkunskap vad gäller hotell och restauranger vilket gör att vi är den perfekta partnern för företag i servicebranschen - 50 års samlad erfarenhet är bra att ha!

Grönahage Service och Ekonomi AB utgörs av oss två kvinnor med rötterna i service- och ekonomibranschen. Vi har tills nyligen arbetat med allt inom service och business controlling i en internationell koncern och har känt att vi vill driva vårt arbete ett steg längre. Vi brinner för det vi gör och vill förmedla vår kunskap om ekonomi, redovisning, lönsamhet och service till fler företag.Grönahage Service & Ekonomi AB

Grönegatan 17
254 75 Ödåkra


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Trygghet

Vill ge dessa damer det bästa betyg man kan ge:)
Har hjälp mig med företaget och fått den på rätsidan.
Känner mig trygg och vet dom vill det bäst för mitt företag.

Mvh Julle

- Julles Installation
Omdöme skapat 18/11/2015