Grönahage Service & Ekonomi AB Ödåkra
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Grönahage Service & Ekonomi AB Ödåkra
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vi har fokus på DIN verklighet.

Vi erbjuder bland annat:

Bokföring/redovisning, lönehantering, rådgivning, fakturering, bokslut/deklarationer, avtalsgenomgång, budget/prognosarbete, effektiviseringar/nyckeltal, bruttovinstkalkyler, schemaläggningar enligt gällande lagar, serviceutbildningar, affärsplanearbete, kick-off, boll-plank vid affärsutveckling.

Vi har även en specialkunskap vad gäller hotell och restauranger vilket gör att vi är den perfekta partnern för företag i servicebranschen - 50 års samlad erfarenhet är bra att ha!

Grönahage Service och Ekonomi AB utgörs av oss två kvinnor med rötterna i service- och ekonomibranschen. Vi har tills nyligen arbetat med allt inom service och business controlling i en internationell koncern och har känt att vi vill driva vårt arbete ett steg längre. Vi brinner för det vi gör och vill förmedla vår kunskap om ekonomi, redovisning, lönsamhet och service till fler företag.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Julles Installation för 8 år sedan
Vill ge dessa damer det bästa betyg man kan ge:) Har hjälp mig med företaget och fått den på rätsidan. Känner mig trygg och vet dom vill det bäst för mitt företag. Mvh Julle

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget