GZ Ekonomi och Redovisning AB Uppsala
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
GZ Ekonomi och Redovisning AB Uppsala
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Redovisningsbyrån med stora ambitioner för våra kunder.

Ekonomi behöver inte vara krångligt eller svårt. GZ ekonomi och redovisning har som mål att hjälpa er med ekonomin - i det lilla och stora. Vårt mål är att ni helt och fullt kan fokusera på er kärnverksamhet samt att kunna ta beslut som gör er ännu mer affärsmässiga idag och imorgon. Genom vår digitala lösning, finns vi alltid tillgängliga och givetvis alltid ett besök eller telefonsamtal bort!

Hör av er idag, så ser vi till att växa tillsammans!
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Ni kan räkna med oss!

Varför väljer kunder din byrå?

Såklart är vårt ekonomiska kunnande och förmåga att bygga relationer något som gör att vi trivs med våra kunder och tvärtom. Den digitala lösningen och den personliga kontakten gör att många väljer oss som ekonomibyrå.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Vi vill att kunderna kommer ihåg oss för vår service och att vi alltid strävar efter att göra det lilla extra. Att vi står på tå, och inte bara svarar på de frågor som våra kunder har, utan också bidrar till att proaktivt utveckla er verksamhet tillsammans med er. Då gör vi tillsammans skillnad för företagandet.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Redovisning är mer än bara lag och ordning. För oss vill vi kunna ge företagare möjlighet att läsa siffrorna, och utveckla sin verksamhet. Oavsett om den är nystartad eller funnits sedan länge.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Lekmannarevision
Fakturering
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Rebecca Liljefors för 2 år sedan
Äntligen har jag hittat rätt i djungeln av redovisningsbyråer. Jag driver ett enmansföretag och Daniel har just tagit över ekonomin i min firma, han gör allt- betalar räkningar, skickar in momsen och gör bokslut och deklarerar och mycket mer. Känner mig som jag svävar på moln nu, kan inte nog säga hur trygg jag känner mig att allt ska funka som det ska. Av hela mitt hjärta kan jag rekommendera GZ Ekonomi som jag upplever som kommunikativa, noggranna, precisa och mänskliga i sitt sätt. Proffsiga på högsta nivå. Du behöver inte tvivla en sekund på att de gör jobbet som de lovat. Helt enkelt toppen!

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget