4.2 / 2 Omdömen

Hellman Juristbyrå Kommanditbolag

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Hellman Juristbyrå Kommanditbolag.

Hellman Juristbyrå är en allmänpraktiserande byrå med passion och engagemang för varje individ som behöver stöd och juridisk rådgivning.

Hos Hellman Juristbyrå är ledordet engagemang. Det engagemanget drivs inte av lusten till pengar. Det engagemanget drivs av lusten till att göra våra klienter så nöjda som det bara är möjligt efter hårt arbete. Vår belöning ligger i nöjda klienter.

Hellman Juristbyrå har ett mycket starkt engagemang för utsatta människor. Oavsett vilken utsatt situation klienten än befinner sig i vill vi vara behjälpliga.

Hellman Juristbyrå är en tillgänglig byrå med allt fokus på klienten.

Mycket välkomna att ta en första kontakt med oss. Den första kontakten är kostnadsfri då vi ser den kontakten som ett första förutsättningslöst samtal där vi lyssnar på Er och hoppas att Ni känner ett förtroende för oss.

Varma Hälsningar

Elisabeth Hellman, JuristHellman Juristbyrå Kommanditbolag

Idrottsvägen 10
185 34 Vaxholm


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Juridisk rådgivning!

Elisabeth har en djupare förståelse för hur juridiken hänger samman och kan sedan ge rådgivning som faktiskt gör skillnad när man behöver den som mest. Tryggt och kompetent.

- Dilba Demirbag CEO SkillTech Rekrytering AB
Omdöme skapat 06/11/2019

Most amazing lawyer!

My case was a hard one against one of Sweden’s most powerful companies but we won thanks to the expertise & professional legal work!

Every time I’ve used them it’s been 100% results and the best of advice. The price point is also the best I’ve seen for the results it’s given.

Easy and quick communication that leads to the same results.

Thank you for being the best!

- Christine
Omdöme skapat 06/11/2019