iConomy Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
iConomy Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Välkommen till din ekonomi- och affärspartner! Dina extra muskler i alla ekonomifrågor!

Hos iConomy kan du vara säker på att redovisningen inte bara sköts i rätt tid och till rätt belopp. Du kan också vara säker på att din redovisning håller alla regler och rekommendationer som krävs. Du får därutöver en kvalificerad partner med lång och bred erfarenhet att bolla idéer och frågeställningar med och vet vi inte svaret på något omgående, kan du vara säker på att vi vet hur vi ska gå tillväga för att få fram rätt information och vilka kanaler att gå via, något som du kanske inte hade vetat själv. Att ha rätt redovisningskonsult är därför viktigt inte bara för att slippa kostsamma misstag utan också för att få rätt verktyg och styrmedel så att du når dina mål med verksamheten. Vi hjälper dig med just detta genom att ha ett nära samarbete med dig hela vägen. Varmt Välkommen!
Svenska , English

Om Företaget

Motto eller citat

Just be you

Varför väljer kunder din byrå?

iConomy är en affärsbyrå snarare än en regelrätt redovisningsbyrå. Vi fokuserar på verksamheten och människorna bakom siffrorna och på målen. Debet och kredit är bara ett medel för att nå affärsmässig nytta och mervärde för er som kund.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att känna sig hörd och sedd. iConomy brinner för service som bygger relationer, utan dem spelar det ingen roll om man är bra på siffror.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi använder redovisningen som grund för att hitta dina unika framgångsfaktorer. Med hjälp av dem kan vi sedan hjälpa dig lyckas bättre med just dina affärer.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Lekmannarevision
Deklaration Privat
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget