IFT Ekonomitjänst Markaryd
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
IFT Ekonomitjänst Markaryd
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Oavsett om du har ett stort eller litet företag, är du varmt välkommen till oss för din löneadministration, reskontra, bokföring/redovisning, bokslut, deklaration eller årsredovisning och annan ekonomisk hjälp!

IFT Ekonomitjänst grundades av mig Bo Jönsson 1980. Idag hjälper vi ett brett spektrum av företag med kunder från Malmö till Stockholm. Vi satsar på att leverera hög kvalitét på våra tjänster. Vårt mål är att förse kunderna med de bästa lösningarna i deras företag och att reda ut de ekonomiska frågorna som ställs gällande allt från bokföringen till årsredovisningen.

Våra ambitioner är att alltid leverera god service till våra företagskunder och privatpersoner.
Vi är ofta tillgängliga på kvällar och helger för dig som måste lägga fokus på verksamheten under veckan.

Vi ser till att ditt företag får den hjälp och tid ni behöver. Det vi vill på IFT Ekonomitjänst är att frigöra så mycket tid för dig så att du kan fokusera mer på ditt företag eller din hobby. Vi ser till att dina timmar räcker till.

Om du driver ett företag själv och har fastnat i den ekonomiska djungeln som finns idag, så kan vi genom konsultation hjälpa dig att komma på rätt spår igen med ert bokslut eller bokföring!

Vi kan hjälpa till med:
Anpassa en kontoplan för ditt företag
Ekonomisk rådgivning
Bokföring och redovisning
Fakturering
Löneadministration
Bokslut och Årsredovisning
Deklarationer - företag och privata
Direkt överblick av din ekonomi via molntjänst
Rådgivning

Om du vill sköta den löpande bokföringen själv så kan vi stötta dig via vår molntjänst, sedan kan vi göra bokslut, årsredovisning och deklaration till dig.
Regler och lagar kan vara svåra att förstå från en ekonomisk synvinkel och vi är här för att hjälpa dig. Vi har kunskap inom alla företagsformer och vi ser till att du får rätt hjälp.

Självklar arbetar vi digitalt på distans med våra kunder men vi kan även komma och hämta ditt material inom en 5 mils radie.

Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig.
Varmt välkommen!

Bo Jönsson
Växel: 0433-10101
Mobil: 0720-50 29 70
IFT Ekonomitjänst
Svenska , English

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget