Branog Ekonomi AB Hudiksvall
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Branog Ekonomi AB Hudiksvall
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vi är en nystartad mindre byrå som väljer att sätta fokus på företagaren och människan före siffrorna. Vi driver företaget på ett hållbart sätt lokalt förankrade i Näsviken i norra Hälsingland. Vi håller oss uppdaterade och arbetar alltid enligt gällande lag och är kunniga inom alla områden inom företagande. Därigenom ger vi bästa råd för att företaget ska fylla det syfte som företagaren själv väljer. Vi sköter allt från den löpande bokföringen till bokslut och deklaration enligt kundens önskemål - helt digitalt. Vi har lång erfarenhet inom redovisningsbranschen och inom arbetsmiljöarbete. Hör gärna av dig om du vill testa en ny typ av ekonomiservice där du själv avgör hur upplägget ser ut!
Svenska , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Det är ok att vara sig själv

Varför väljer kunder din byrå?

Den erfarenhet som vi besitter inom området är stor och den resa vi gjort har gett oss en genomgående ödmjukhet och ett förtroendeingivande sätt i arbetet.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Det viktigaste är att kunden känner sig trygg i sin situation. Det kan kännas tryggt att förstå mer om den ekonomiska aspekten av företagande och då är det viktigt för oss att vara tydliga och förklara på ett pedagogiskt sätt. Det kan även kännas tryggare att lämna lagar och regler åt sidan och då behövs en tillit till den som tar ansvaret.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom sund ekonomihantering och goda råd. Vi vill inte grotta ner oss i de statiska siffrorna eller den kommande skatten utan snarare på det slutliga målet för ägaren. Mer fritid? Mer pengar på banken? Att vara "företagare"? Oavsett så vill vi fokusera på det bästa för företagaren själv och eventuella anställda med sikte på både långsiktiga och kortsiktiga mål.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
JH Solutions AB för 1 år sedan
Har anlitat Branog under ett år och samarbetet har gått helt smärtfritt där jag som företagare har känt mig otroligt bra bemött med en rak och ärlig dialog. Rekommenderar starkt!

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget