JL Entreprenör AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
JL Entreprenör AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

JL Entreprenör AB startades för att få företag att växa! För att växa behöver företagets ägare olika typer av stöd för att ägarna ska kunna fokusera på vad de är bra på och inte på debet och kredit.

Vi vill hjälpa dig med redovisningen i ditt företag, vi vill att du fokuserar på det du är bra på och det du brinner för, så gör vi det vi är bra på och brinner för såsom löpande bokföring, momsdeklarationer, arbetsgivardeklarationen, hjälper dig att lägga en budget.
Svenska

Om Företaget

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse är när du som kund känner dig trygg och känner att du kan ställa alla frågor du har. För oss är kommunikation viktigt för att minimera missförstånd och för att vi ska kunna göra ett så bra jobb vi kan.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi hjälper dig att sätta upp rutiner som passar ditt företag, vi är flexibla för att du ska kunna lägga ner din tid på din verksamhet. Ett steg för att vara flexibel är att digitalisera processerna mellan din verksamhet och bokföringen, detta för att du enkelt ska kunna skicka underlag till oss när det passar dig.

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Deklaration Privat
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget