JobQuest Sverige AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
JobQuest Sverige AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

JOBQUEST - REDOVISNING OCH EKONOMITJÄNSTER - VÅR AFFÄRSIDÉ

JobQuest erbjuder Redovisning och Ekonomitjänster främst i Stockholm, Södertälje, Nykvarn, Mariefred, Strängnäs och Eskilstuna. Naturligtvis kan vi hantera din bokföring och redovisning oavsett var du och ditt företag finns inom hela Sverige

Vårt mål är att ge dig trygghet, kontroll, kvalitet och mer pengar i plånboken samtidigt som du frigör mycket tid från det administrativa arbetet, vilket gör att du kan lägga ännu mer fokus just din kärnverksamhet.

För oss är det en självklarhet att vi följer "god redovisningssed". Det innebär i praktiken att vi utför våra Bokförings- och Redovisningstjänster på ett sätt som är enkelt för andra att förstå och i enlighet med de normer som SRF har tagit fram. Normsystemet kallas för REKO.

Vi har mycket gott renommé avseende effektiviteten, kvaliteten och den goda servicen. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla kompetens, kvalitet och kundvärde i vår affärsprocess, för att du som kund alltid ska få ett relevant och utvecklande beslutsunderlag.

Läs gärna mer om våra kärnvärden där våra ledord är att alltid vara Proffessionella, Handlingskraftiga, Personliga och Nyskapande med Affärsmannaskapet som kärnan i JobQuest-andan: "Vi har vår kund i fokus, vi vet vad vi kan och vi håller alltid det vi lovar"
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i FAR
Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult
Auktoriserad Lönekonsult
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget