4.50 / 3 Omdömen

Johnny Hanna

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Johnny Redovisning AB.
Noggrann, organiserad, metodisk och vänlig, är några av de nyckelord som jag gillar att definiera mig med. Jag eftersträvar bygga en positiv relation med kunder, vilket skapar en positiv arbetsmiljö som hjälper till att utveckla arbetet på bästa sätt. I grunden har jag examen och magister i företagsekonomi, med tyngdpunkt på redovisning och revision. Jag erbjuder min erfarenhet av ekonomi, redovisning, revision och rådgivning för att uppnå huvudmålet för dig och ditt företag, vilket alltid är dess tillväxt, utveckling och framgång.


  • Vi erbjuda dig att jobba med allt från att bilda bolag till att konstruera ditt företag så att det blir så lönsamt som möjligt. Får du bokföring i realtid, lönehantering, skatterådgivning, bokslut, deklarationer och massor av annat.

Inga certifieringar har angivits

  • HENDAM -------- JOHNNY REDOVISNING AB
    Redovisningskonsult
    01/2001 - 10/2021
    2021 JOHNNY REDOVISNING AB, Botkyrka Stockholm. Drev eget företag som erbjuder tjänster relaterade till löpande bokföring, årsredovisning, deklarationer, löner , bokslut och bolagsbildning mm. 2021 SI-EXPERTEN Redovisningsbyrå, Stockholm. Arbetet innefattar utförande av alla uppgifter relaterade till ekonomi, bokföring, momsdeklarering, lönehantering, fakturering, redovisning, revision, bokslut samt stötta små och medelstora företag med årsdeklaration, årsredovisning och hjälper kunder på att öka lönsamheten genom att tillhandahålla bokföringsrådgivning och konsultationer. 2000– 2018 Egen företagare, HNDAM, Kamishli, Syrien Redovisningsansvarig och ledning av eget företag inom detaljhandel. Hade hela ansvaret för företaget såsom VD, redovisning, revision, HR, service, management och kvalitetsansvarig. 2011–2012 Eget företag (delägare), Vanisian, Kamishly, Syrien Redovisningsansvarig och ledning av eget företag med tillverkningen och försäljning av produkter för air condition. 2009–2010 Inredningsbutik, D.H ,Kamishly, Syrien Redovisningsansvarig och inköpare.

  • Aleppo universitet, SVU universitet.
    Företagsekonomi (2)
    09/2001 - 03/2010
    Företagsekonomi med tyngdpunkt på redovisning och revision , samt master of business administration.

  • Uppsala universitet
    Ekonomiskt språk
    2020-09-01

Inga priser eller utmärkelser har angivits

  • svenska -
    Professional proficiency
  • arabiska -
    Native or bilingual proficiency
  • engelska -
    Limited working proficiency