JWK Södertälje AB Södertälje
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
JWK Södertälje AB Södertälje
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

JWK är en redovisningsbyrå med komplett service inom redovisning, affärsjuridik och skatterådgivning ifrån våra tre kontor i Stockholmsområdet och även kontoret i Norrköping.
Tack vare vår breda kompetens så får du som kund personlig hjälp med alla bitar från själva redovisningen till bokslut, årsredovisning, deklaration och skatteplanering på ett och samma ställe.
Vi finns med och hjälper dig starta ditt bolag, sälja ditt bolag eller om du väljer nedläggning. Under hela processen finns alltid en bakomliggande planering kring skatteeffekterna av besluten som tas.

Läs mer på www.jwk.se
Svenska , العربية , English , Español , 中文 , Suomi
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Rätt i ruta ett!
Det vill säga att genom att vara noggranna från början så sparar vi tid på att inte leta fel och fokusera på analyser och konstruktiv rådgivning som sparar pengar.

Varför väljer kunder din byrå?

JWK har den stora byråns resurser men den lilla byråns serviceanda och personliga kontakt. 90% av våra nya kunder kommer på rekommendation från våra befintliga kunder. De flesta kunder som har valt oss har tidigare saknat skatterådgivning och är nyfikna på digitalisering.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En upplevelse är ju personlig men de flesta kunder som väljer JWK sparar timmar varje vecka som kan läggas på väsentligare saker.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom digitalisering och effektivisering så sparar vi tid åt våra kunder så de kan ägna mer tid åt sin kärnverksamhet. Genom skatteplanering så maximerar vi ägarnas möjligheter till utveckling och uttag.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering
Deklaration Privat
Fakturering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget