4.79 / 11 Omdömen

K2S Ekonomi & Lön

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från K2S Ekonomi & Lön.

Är du ute efter en Helhetslösning online-& vill ha kontroll vart du än är, till fasta priser. JA då har du kommit rätt. Online pärmen bygger vi upp utifrån ditt företags behov, du har full koll år efter år, och lätt att finna det du söker. Att ha insyn månad för månad hur dina finansiella ställning ligger till i företaget, är en trygghet inför dina beslutsfattanden.
En privat korrespondenslåda där vi kan ha en stadig kontakt, och du kan ställa frågor dygnet runt och jag svara dig snabbt senast dagen där på, via ett online möte eller text i denna brevlåda. Tjänster jag har att erbjuda är b.la bokföring, företagsanalyser, fakturering, support, deklarationer och Årsredovisningar. Titta gärna in på hemsidan ( k2s.one) och läs mer. Känn dig trygg jag bär kunskapen och verktygen för att du ska kunna uppnå dina mål i din kärnverksamhet. Starka tillsammans, för du vill väl... få Lönsamhet...Få Vinst...Få Tillväxt. Ditt företag vill väl inte missa den årliga tävlingserbjudandet som K2s Ekonomi & Lön Kontroll AB erbjuder alla sina kunder. Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga och hörda i mitt företagande. K2s Ekonomi Följer Rex lagar och regler för svensk standard för redovisning. Vilken hjälp vill du ha?, för att kunna satsa helhjärtat på din kärnverksamhet samt uppnå dina mål med ditt företagande? Ta kontakt jag hjälper dig hela vägen.K2S Ekonomi & Lön

Tallstigen 9
833 31 Strömsund
 • Redovisningskonsult
 • Ansvarsförsäkring
 • Medlem i SRF
 • Auktoriserad Redovisningskonsult

 • Bokföring
 • Bokslut och Årsredovsining
 • Deklaration Företag
 • Fakturering
 • Rådgivning
 • Deklaration Privat
 • Lönehantering
 • Revisionstjänster
 • Lekmannarevision

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Kent

Professionell och saklig. Allt flyter på utan problem. Är punktlig och man känner att hon har kontroll. Rekommenderas varmt!

- Kent
Omdöme skapat 10/12/2020

Grym kompetens

Här kan vi snacka en lyhörd och hög nivå på kompetens. Lätt att få tag på, vid frågor och väldigt hjälpsam. Är högspännings kontrollant inom Linjemontörs yrket och vi är runt om i Norden och arbeta samt andra länder. Hon fakturera till alla olika länder och grymt insatt i moms å skatt och även sköter hon hela min bokföring/redovisning.
Sköter både Norska och svenska bolagen

Kan varmt rekommendera K2’s

/Johnny & Linus Powerlineman AB

- Johnny Scherdin
Omdöme skapat 14/01/2022

Snabb, pålitlig och kunnig

K2S Ekonomi & Lön har ett bra koncept där den mesta av kommunikationen sker på digitala plattformar vilket passar mig utmärkt. Lyhörda, lösningorienterade och kunniga inom sitt arbete. Jag ångrar inte en sekund att ja inlett ett samarbete med dem för hjälp med löpande bokföringstjänster.

- Tomas Rick
Omdöme skapat 25/05/2021

Samarbetsvillig

Mycket trevlig & tillmötesgående hjälpsam funkar bra att samarbeta med

- Björn Gradin
Omdöme skapat 17/03/2021

Super bra rådgivning.

Bra utfört sköter allt åt mig. Jätte nöjd med den expertisen jag får.
Kan lägga tid på annat istället !
Tummen upp

- Erik Jederyd
Omdöme skapat 05/03/2021

Proffesionell i sin yrkesroll

Fantastisk på att hitta bra lösningar som är passande för företagaren. Är pålitlig och kunnig i sin yrkesroll. Är proaktiv och hjälper kunderna framåt.
Kunderna/Företagarna kan med lätthet lämna över det administrativa och jobbiga så att kunderna/företagarna själva kan fokusera på det som de är bra på.
Rekommenderar företaget starkt.
-Karin SRF auktoriserad redovisnings och lönekonsult.

- Karin Scherdin
Omdöme skapat 23/12/2020

Proffesionellt

Tack för allt arbete och kunskap. Jag är grymt nöjd med min Bokföring och hennes kunskap om redovisning. Varmt rekommendera henne.

- Mikael- aktiebolag
Omdöme skapat 10/12/2020

Professionell

Duktig i sin sak, hjälp med min deklaration. Kan varmt rekommendera hennes kunskap å lyhördhet, proffsig å tålmodig

- Mikael-aktiebolag
Omdöme skapat 10/12/2020

Professionell

Lättsam kunnig inom sitt område. Jätte nöjd med min deklaration
. Varmt rekommendera henne.

- Mikael
Omdöme skapat 10/12/2020

Perfekt

Briljerar i både kunskap och förtroende. Älskar onlinelösningarna, är flexibel till möten så fort man känner att det behövs. Rekommenderas!

- Sarah P
Omdöme skapat 08/12/2020

Mycket kompetent och noga

Hon kan sin sak, och det hon inte riktigt har hundra koll på, det tar hon reda på. Återkoppla fort och följer upp.

- Mia
Omdöme skapat 08/12/2020