K2S Ekonomi & Lön Strömsund
Ageras rating star
4.79 / 5 stars 11 reviews
K2S Ekonomi & Lön Strömsund
Ageras rating star
4.79 / 5 stars 11 reviews

Information

Är du ute efter en Helhetslösning online-& vill ha kontroll vart du än är, till fasta priser. JA då har du kommit rätt. Online pärmen bygger vi upp utifrån ditt företags behov, du har full koll år efter år, och lätt att finna det du söker. Att ha insyn månad för månad hur dina finansiella ställning ligger till i företaget, är en trygghet inför dina beslutsfattanden.
En privat korrespondenslåda där vi kan ha en stadig kontakt, och du kan ställa frågor dygnet runt och jag svara dig snabbt senast dagen där på, via ett online möte eller text i denna brevlåda. Tjänster jag har att erbjuda är b.la bokföring, företagsanalyser, fakturering, support, deklarationer och Årsredovisningar. Titta gärna in på hemsidan ( k2s.one) och läs mer. Känn dig trygg jag bär kunskapen och verktygen för att du ska kunna uppnå dina mål i din kärnverksamhet. Starka tillsammans, för du vill väl... få Lönsamhet...Få Vinst...Få Tillväxt. Ditt företag vill väl inte missa den årliga tävlingserbjudandet som K2s Ekonomi & Lön Kontroll AB erbjuder alla sina kunder. Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga och hörda i mitt företagande. K2s Ekonomi Följer Rex lagar och regler för svensk standard för redovisning. Vilken hjälp vill du ha?, för att kunna satsa helhjärtat på din kärnverksamhet samt uppnå dina mål med ditt företagande? Ta kontakt jag hjälper dig hela vägen.
Nynorsk , Svenska
Utmärkt betyg
Auktoriserad redovisningskonsult / Auktoriserad lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Tro på dig själv- Få resultat Få Lönsamhet!

Varför väljer kunder din byrå?

Jag är en pålitlig, varm och lyhörd och inte bara det, företaget har ett brett utbud till bra fasta priser. Jag kompetens utvecklar mig ständigt.
K2's Ekonomi & Lön Kontroll har brett kontaktnät, det gör att jag kan erbjuda er företagstjänster av hög kvalitet och bra service.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Bästa kundupplevelsen är när kunden tar kontakt och säger att de är så nöjda över resultatet jag gjort för dem, och att de känner sig bra bemötta. Samtidigt upplever dem mindre stress och känner att de får mer tid till sin verksamhet.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Först och främst vad vill de ha hjälp med? utgår där i från, vi kommer fram till en bra lösning, som känns tryggt för kunden. Jag kan vägleda utifrån kundens tankar.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring
Medlem i SRF
Auktoriserad Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering
Revisionstjänster
Lekmannarevision

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.79 / 5 stars 11 reviews
Kent för 2 år sedan
Professionell och saklig. Allt flyter på utan problem. Är punktlig och man känner att hon har kontroll. Rekommenderas varmt!

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget