KGH Accountancy & VAT Services AB Strömstad
Ageras rating star
4.38 / 5 stars 10 reviews
KGH Accountancy & VAT Services AB Strömstad
Ageras rating star
4.38 / 5 stars 10 reviews

Information

KGH Accountancy & VAT Services AB är en SRF-ansluten ekonomi- och redovisningsbyrå som ingår i KGH Group ( www.kghcustoms.se ).

KGH koncernen grundades 1963 och har över 800 anställda i elva länder i Europa.

KGH Accountancy & VAT Services har 35 st anställda, varav 9 stycken auktoriserade redovisningskonsulter och 3 stycken auktoriserade lönekonsulter. Vi är en SRF ansluten byrå som också är ISO certifierad. Vi är vana att arbeta med kunder på distans då vi har många kunder som har verksamhet i Sverige men samtidigt inte är fysiskt på plats i Sverige eller lokaliserade precis där vi har våra kontor.
Alla kunder har en huvudkontakt hos oss men eftersom vi arbetar i team finns även andra kollegor som är insatta i er verksamt och som kan bistå i samband med frånvaro. Det ger möjligheter till back upp och trygghet både kunder och för oss själva.

I takt med den digitala utvecklingen jobbar vi för att både vi och våra kunder ska kunna dra nytta av den utvecklingen.

Vi har vår spetskompetens kopplat till internationell handel i och utanför EU. När verksamheten växer kan vi bidra med råd och support i beslutsprocesserna. Om ni önskar utöka verksamheten till nya marknader kan vi bidra till att snabbt och effektivt inrätta det nya företaget enligt alla regler och bestämmelser. Vi hjälper till att bedöma olika möjligheter för bästa möjliga upplägg både rättsligt och momsmässigt. Dessutom bistår vi med hantering av nödvändiga registreringar.

Vi arbetar med:

Löpande redovisning

Fakturering

Bokslut och årsredovisning

Deklarationer

Lönehantering, personaladministration

Företagsetablering

Moms och momsombud

Konsultationer i samband med varu- och tjänsteflöden mellan länder

Vi erbjuder: Webbaserad rapportering med statistik, nyckeltal och förklaringar.

Vår geografiska placering nära norska gränsen samt koncernens kunskap inom tullfrågor gör oss väl rustade att hjälpa utländska företag att etablera sig i Sverige.
Svenska , Norsk bokmål , русский , English , 中文 , Türkçe
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF
Redovisningskonsult
Auktoriserad Lönekonsult
Auktoriserad Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.38 / 5 stars 10 reviews
Monica Wexelsen-Freihow för 4 år sedan
Active Brands AS, har benyttet KGH Redovisning i Strømstad, siden vi startet opp i 2012. Vi er meget fornøyd med KGH's konsulenter, de innehar mye kunnskap og er gode til å følge opp oss som kunde. Vi føler en trygghet ved å KGH som samarbeidspartner.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget