Knyta – Konsult Marginalen AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Knyta – Konsult Marginalen AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi på Knyta - Konsult Marginalen AB tar hand om hela eller delar av redovisningsarbetet – från att registrera verifikationer till att göra bokslut. Vi gör det i våra egna program eller i dina – i dina lokaler eller i våra. Det är dina behov som styr.

Det här är fördelarna för dig:
- Någon som tar helhetsansvar – rätt åtgärd i rätt tid
- Tillgång till utbildad och uppdaterad personal
- Uppdateringar om de senaste lagarna och reglerna
- Tid till din verksamhet

Undersökningar visar att småföretagare lägger mer än 40 timmar i månaden på administration och ekonomi. Låt oss på Marginalen minska den siffran drastiskt.
Med oss har du alltid tillgång till den senaste kunskapen, reglerna och systemen. Vi tar ett helhetsansvar för din redovisning, löneadministartion så att du kan sova lugnt om nätterna och ägna dig åt din verksamhet på dagarna.
Svenska
Auktoriserad redovisningskonsult / Auktoriserad lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Det finns många skäl till att ni ska välja Knyta Redovisningsbyrå som leverantör för er ekonomi- och löneoutsourcing. För många företag är ekonomi- och löneadministration en oerhört tidskrävande och besvärlig process som återkommer varje månad. Den omfattar mycket administrativt arbete och det är viktigt att det blir rätt. Vi hjälper er med all typ av ekonomi- och löneadministration, inklusive rådgivning och effektivisering av ekonomiprocess

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Kundupplevelsen är central för oss. Tack vare våra expertkompetenser och höga kunskap ligger vi steget före och informerar dig löpande om vilka regler och lagar som gäller. Vi delar även med oss av nyheter och när det sker förändringar. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att saker hanteras rätt.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Som SRF-ansluten byrå är vi en professionell affärspartner och är ett oumbärligt stöd och bollplank för dig i frågor kring ekonomi och ditt företagande.
Vi erbjuder digitala lösningar för din redovisning och hjälper dig med den löpande bokföringen, dina kvitton och utlägg, lön och pension, allt deklarationsarbete, att upprätta ett årsbokslut och årsredovisning.
Har du inte någon revisor kan vi avge en rapport om årsbokslut/årsredovisning.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult
Auktoriserad Lönekonsult
Redovisningskonsult
Medlem i SRF

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Privat
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget