KS Ekonomi Bromma
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
KS Ekonomi Bromma
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews

Information

Jag bedriver en liten och personlig redovisningsbyrå med stort fokus på mina kunder. Framförallt arbetar jag idag med Enskilda Firmor där jag bistår med hjälp av löpande bokföring, momsredovisning, bokslut och deklarationshjälp.

Mina tidigare erfarenheter sträcker sig över 35 års tid av redovisningstjänster inom större bolag innan jag startade upp mitt egna byrå. Idag har jag ändrat mitt fokus till mindre företagare som jag önskar kunna hjälpa på bästa vis att etableras och växa sig större.

Svenska , हिन्दी , English
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

- 100% tillgänglighet och snabb respons
- Personligt samarbete
- Billigare byrå för den mindre företagaren

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Det viktigaste för att företag ska utvecklas är att man har en god översikt kring sin ekonomi vilket jag alltid ser till att mina kunder har. Genom att jag bistår med redovisningshjälp kan du fokusera på det du gör bäst och se till att ditt företag utvecklas inom den grenen, medan jag håller koll på det jag kan vilket är siffror.

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Deklaration Privat
Rådgivning
Bokslut och Årsredovsining
Revisionstjänster
Deklaration Företag

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Mehala för 1 år sedan
Easy-to-use service for people who wants someone else to do the financial work so you can focus on working. I’ve used KS-Ekonomi and its really quick and helpful and friendly.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget