LenMar Redovisning Bandhagen
Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews
LenMar Redovisning Bandhagen
Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews

Information

Hej
Mitt namn är Lena Boberg och jag är nu i uppstartsfasen på min egen byrå. Jag har arbetat med ekonomi i olika konstellationer sedan 80-talet och känner nu att jag redo för att arbeta som egen företagare. Jag vill i detta även tillägga att jag har lång erfarenhet av fastighetsbranschen också. Min målsättning är inte att bli störst utan jag vill ha en liten och intim redovisningsbyrå där vi, du och jag, ska ha en långsiktig relation med förtroende och trygghet som värdegrund.

Man ska kunna våga ställa frågor till mig utan att behöva vänta länge på återkoppling eller vara orolig för att det ska komma en dyr faktura.

Jag arbetar än så länge ensam i mitt företag men har ändå tillsett att jag har ett samarbete med både en byrå och en enskild redovisningsekonom då du som kund inte ska behöva oroa dig för om jag blir sjuk eller om något annat skulle dyka upp som gör att jag inte kan genomföra min del av avtalet. Du som kund ska aldrig känna dig övergiven.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lekmannarevision
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
3.6 / 5 stars 2 reviews
Emelie Larsson Wallin för 6 månader sedan
Lenmar har misskött sitt uppdrag mot vår BRF i så stor grad att det nu är ett ärende för jurister då hon vägrar lämna ut vår data och aldrig ens gjorde vår årsredovisning. Inte ens hyresavierna skickade hon ut i tid till våra medlemmar… ANLITA INTE!!

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget