Lewel Accounting AB Tyresö
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Lewel Accounting AB Tyresö
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Lewel Accounting är en personlig redovisningsbyrå med fokus på digitala och kostnadseffektiva lösningar. Vi tillhandahåller tjänster som löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, moms- och arbetsgivardeklarationer, lön, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

Lewel Accounting består idag av en medarbetare - Sophie André.
Jag har arbetat med redovisningen och företagsekonomi de senaste 11 åren.
De första åtta åren som anställd på Mannheimer Swartling, Mekonomen och Com Hem.
Jag började som redovisningsassistent, vidare till redovisningsekonom och slutligen financial controller. Som redovisningsekonom har jag haft flera olika roller med olika specialist- och ansvarsområden, bla som bolagsansvarig för bolag med en omsättning upp till 200 msek.

2017 startade jag mitt egna aktiebolag och mitt första konsultuppdrag var som chef för financial shared services på Söderberg & Partners. Där ansvarade jag för kund-och leverantörsreskontra, kassa & bank, samt klientmedel för koncernens ca 200 bolag. Jag är med andra ord van att hantera väldigt stora transaktionsflöden.

Nästa uppdrag var på Svensk Exportkredit som projektledare för externredovisning, dvs kvartalsrapporter och årsredovisning.

I början av 2020 bestämde jag mig för att växla om från konsultuppdrag på stora bolag till en redovisningsbyrå för små- och medelstora bolag. Jag tar med mig alla erfarenheter jag har från stora bolag och stora flöden och vill applicera dessa på mindre bolag. På så sätt tror jag att jag kan skapa en väldigt digital och kostnadseffektiv redovisningsbyrå som ändå kommer klienten nära.

Som kund hos mig implementerar jag digitala flöden för att minska er administration så mycket som möjligt.
Jag arbetar i Visma eEkonomi och i Centsoft för hantering av leverantörsfakturor.
Mina klienter får en egen fakturaadress till en inskanningscentral.
Fakturorna kommer in i Centsoft och jag distribuerar dem till klienten för attest. Jag skickar sedan alla leverantörsbetalningar på fil så kunden behöver inte göra några betalningar själv.
Jag kommer att upprätta kopplingar mellan Visma eEkonomi och klientens bank vilket innebär att alla banktransaktioner som sker syns i Visma dagen efter.
Klienten får en app för skanning av kvitton, vilket bidrar till att bokföringen kommer att ske på daglig basis till skillnad från de traditionella byråerna där klienterna lämnar in en hel månads underlag och byrån bokför detta manuellt.
När en månad har passerat kommer klienten att få ett mejl med de transaktioner som saknar underlag (om man tex har glömt att skanna ett kvitto), och klienten behöver därför inte själv bocka av bankkontoutdrag mot kvitton och underlag.
Det spar alltså mycket tid för klienten och är dessutom kostnadseffektivt eftersom alla kundinbetalningar och leverantörsbetalningar matchas automatiskt.

Min vision är alltså att dra nytta av min tidigare erfarenheter från stora bolag och skapa effektiva flöden för att minimera mina klinters administration.
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Kalle för 3 år sedan
Sophie har digitaliserat bokföringen i mitt bolag. Övergången har gått väldigt smidigt och jag spar otroligt mycket tid på papper och administration sen övergången. Hon är väldigt kompetent och tydlig i sin kommunikation samt noga med att få mig att förstå siffrornas betydelse och regler kopplat till dem. Jag har sparat både tid och pengar sen övergången till Lewel Accounting.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget