Lilla ekonomibyrån Sverige AB
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Lilla ekonomibyrån Sverige AB
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Lilla Ekonomibyrån är en digitaliserad redovisningsbyrå som specialiserat sig på att sköta bokföringen till mindre företag till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Vi debiterar inte per timme utan vi tar fram ett fast månadsarvode som inkluderar bokslutsarbetet. Vi sitter i Solna men har kunder runt hela landet då vi jobbar med ett digitalt arbetssätt. Vår målsättning är att det skall vara så smidigt som möjligt för våra kunder att få sin bokföring ordnad, och att det skall ske till ett väldigt förmånligt pris. Vi lyckas med detta genom att ligga i framkant i den teknikutveckling som tar vara på automatiseringsmöjligheterna som finns i branschen. Besök gärna vår hemsida på www.lillaekonomibyran.se
Svenska , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Vår vision är att alla småföretagare i Sverige skall ha råd med kvalitativa redovisningstjänster.

Varför väljer kunder din byrå?

Oftast för att någon som de känner som redan är kund hos oss har sagt att vi är otroligt billiga samtidigt som vi är enkla att ha att göra med och pratar deras språk.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att man behöver lägga ner ett väldigt litet eget engagemang för att sköta sitt företags ekonomi, samtidigt som kan känner att man helt kan lita på att sin redovisningsbyrå sköter allt som den skall och lämnar in deklarationer i tid. Att man känner att man får valuta för pengarna och att man vet vad man betalar för.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi hjälper våra kunder att utvecklas genom att fokusera på att de skall kunna lägga sin tid på annat än sin ekonomi, och vi är vassa på att digitalisera och automatisera de delar av flödet där det finns en vinning av att göra så.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Ashkan för 6 år sedan
Snabb, väldigt professionell och nogrann...

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget