LR Revision & Redovisning Sydost AB Oskarshamn
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
LR Revision & Redovisning Sydost AB Oskarshamn
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

LR Revision & Redovisning i Sverige

LR Revisions & Redovisnings delägarföretag har över 66 kontor runtom i Sverige. Samarbetet sker genom ett gemensamt ägt servicebolag, LR Revision & Redovisning Sverige AB.

Servicebolaget arbetar med utveckling, utbildning, marknadsföring, rådgivning och gemensamma inköp. Inom LR Revision & Redovisning genomför vi regelbundet återkommande kvalitetskontroller av revisorer på alla kontor, för att säkerställa en hög kvalitet.

Våra kärnvärden inom LR är:

• Professionell – Kompetens, uppdaterad, tillgänglighet, kvalitet, kundnytta

• Jordnära – Engagemang, bemötande, prata samma språk, lyhörd

• Lönsam – Skapa resultat, på lång sikt, se trender, lyssna på kundens idéer

• Folklig – Engagerad lokalt, personlig, förtroende, själv företagare

Kompetens och engagemang

Varje delägarföretag har en stark lokal förankring, och har samtidigt tillgång till all den information och kompetens som finns samlad i nätverket. Varje delägarföretag har dessutom en ingående kunskap om och förståelse för hur det är att driva ett mindre företag.

Inom LR Revision & Redovisning finns auktoriserade och godkända revisorer, auktoriserade och diplomerade redovisningskonsulter samt lantbruks-, skatte- och företagsrådgivare.

Hos LR Revision & Redovisning möts du av kompetens och engagemang och får råd och stöd i alla frågor som rör ditt företagande.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget