4.50 / 3 Omdömen

LRF Konsult AB, Hässleholm

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från LRF Konsult AB, Hässleholm.

LRF Konsult är det personliga alternativet för alla ägarledda företag. Det som skiljer oss från andra rådgivare är att vi kan erbjuda den stora organisationens erfarenhet, resurser och kvalitet i kombination med närvaro och förståelse för den lokala marknaden.

Varje dag hjälper vi dig och andra företagsamma människor att förverkliga sina drömmar och idéer. Vår målsättning är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. Vi ser till att du får rätt förutsättningar att tjäna pengar och är ett bollplank när du vill utveckla din verksamhet.

Hos oss har du alltid nära till våra rådgivare samt våra specialister inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Du behöver inte gå längre än till LRF Konsult.

Vilka frågor har du? Kontakta oss!LRF Konsult AB, Hässleholm

Esplanadgatan 16
281 38 Hässleholm
  • Medlem i SRF
  • Ansvarsförsäkring
  • Auktoriserad Redovisningskonsult
  • Auktoriserad Lönekonsult
  • Redovisningskonsult

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Mycket hjälpsamma och bra på alla sätt

De anpassade sin arbetstid efter min på en sen fredag eftermiddag. De har gjort jobbet på en kort tid så jag han lämna min arbetgivaredeklaration och betalade moms långt innan sista inlämnings datum och han åka på semester. Vi har ganska bra kontakt hela tiden via telefon, mail eller deras hemsida. Hittills jag kan säga att jag är mycket nöjd med de.

- Muhamed Zubanovic
Omdöme skapat 05/03/2017

Närhet och tillgänglighet.

Mycket högt pris och luddiga specifikationer på fakturorna.

- Fredrika Bergkvist
Omdöme skapat 05/07/2016

Mycket positivt .

Blivit mycket väl informerad , och väl omhändertagen , och hjälpt med alla frågor som jag haft . Samt ett mycket trevligt bemötande som betyder mycket.

- Ingalill Rydetoft
Omdöme skapat 05/07/2016