4.00 / 3 Omdömen

Madelen Inal

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Madelen Laura Redovisningstjänst.
Ambitiös, flexibel och målinriktad redovisningskonsult. Har en lång arbetslivserfarenhet inom service och nu ekonomi. Det viktigaste för mig i mitt jobb är att skapa goda kundrelationer där man har bra kommunikation och situationförståelse mellan båda parterna.
Självständig och ansvarsfull och initiativrik. Dessa tre egenskaperna beskriver mig bäst som person.
Mitt jobb är att få kunden att känna sig trygg och nöjd med de ekonomitjänster jag erbjuder.
Har en drivkraft, som är både motiverande och inspirerande för många i min omgivning. Gillar att ta på mig nya arbetsuppgifter jag aldrig stött på innan för att utvecklas och är väldigt strukturerad i mitt arbete.
Jag sitter och jobbar i Jönköping men har en digital byrå så jag kan jobba med kunder även på distans. Har även säte i Skövde där jag är ifrån och åker till kontinuerligt varje månad och har även befintliga kunder där.
Programmet jag jobbar i är Fortnox och kör även lönehanteringar i det programmet om så önskas.
Hoppas min profil verkar intressant och att vi hörs av!

Med vänlig hälsning, Madelen Inal

  • Ej angivet
  • Ej angivet
  • Ej angivet
  • Ej angivet

  • Ekonomiprogram jag jobbat i och kan hantera är Fortnox, SAP, Visma, Navision, Excel, Movex, Eyeshare, Maconomy och Aditro. Mina specifika kompetenser är redovisning och bokföring.

Inga certifieringar har angivits

  • Pantos Logistics AB
    Ekonomi- och HR ansvarig
    11/2019 - 07/2020
    Satt som ekonomi- och HR ansvarig på Pantos Logistics som är ett stort logistikföretag. jag hade hand om all ekonomi som avsåg två stora lager och var personalansvarig över 22 st anställda. Jag skötte månadsbokslut och även löner.
  • Kabe AB
    Redovisningsekonom
    04/2019 - 09/2019
    På Kabe satt jag ansvarig för 3 olika bolag men även ansvarig för leverantörreskontran för Kabe AB. jag skötte hela flödet för de tre bolagen och gjorde även månadsbokslut för de alla, avstämningar på banken och de olika kontona. Jag skötte systeminställningar för medius flow och var ansvarig för det och hade även ett ansvar över reseräkningarna.
  • Evry AB
    Redovisningsassistent
    12/2018 - 04/2019
    Jobbade som redovisningsassistent på Evry på deras leverantörreskontra och hantera inkommande leverantörsfakturor och satt och konterade dem. skapade utbetalningsfiler till banken och hanterade dem. Under månadsbokslut hade jag hand om kontoavstämningar. Hade även hand om reseräkningar för 6 bolag där jag satt och granskade, godkände och skapade en utbetalningsfil till löneavdelningen.
  • Axfood AB
    Redovisningsassistent
    09/2017 - 11/2018
    Jobbade som redovisningsassistent på Axfood SSC där jag satt på kundreskontran och hade hand om alla Tempobutiker och Hemköpsbutiker runtom i Sverige. Jag hade ansvar över alla IT avskrivningar och gjorde kreditupplysningar på nya kunder. Satt även och skapade faktureringsunderlag och var även behjälplig i robotprocessen som Axfood befann sig i då. Hade bokslutsuppgifter som att stämma av vissa konton med.
  • FC Gruppen AB
    Ekonomiassistent
    06/2017 - 08/2017
    Vikarierade som ekonomiassistent i 5 veckors tid hos FC gruppen där jag hade hand om all fakturering, kundinbetalningar och leverantörreskontran.

  • Diplomerad Redovisningsekonom
    Sensus Studieförbund (1)
    09/2016 - 11/2017
    Utbildade mig till Redovisningsekonom via Sensus studieförbund här i Småland. Under tiden jag pluggade så praktiserade jag även på en redovisningsbyrå för att samla på mig så mycket erfarenhet som jag bara kunde under den tiden. Fick jobb flera månader innan jag avslutade mina studier och är riktigt nöjd i det stora hela.

  • PWC
    Bokslutskurs
    2018-10-01
    Gick en 2 dagars bokslutskurs hos PWC där jag lärde mig upprätta ett årsbokslut i en koncern. Väldigt givande kurs.

Inga priser eller utmärkelser har angivits

  • svenska -
    Native or bilingual proficiency
  • engelska -
    Professional proficiency
  • arabiska -
    Elementary proficiency