Mariefredens Sverige KB Särna
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Mariefredens Sverige KB Särna
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Mariefredens Ekonomi började sin verksamhet 2006 som enskild firma och har under åren växt med tillförsikt. Våra kunder är uteslutande små och medelstora, ägarledda företag.

Vi erbjuder effektiv redovisning, attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig återrapportering och framförallt vägledande rådgivning som hjälper er att göra det ni är bäst på. Fokusera på er verksamhet.

Vi jobbar uteslutande digitalt i molnet. Filer skannas och läggs på webblagring eller sticka. Kommunikationen sker digitalt och du som kund kan enkelt logga in och se din redovisning från vilken dator som helst.

Vårt mål är att vara det effektivaste och mest prisvärda valet för små och medelstora företag för det löpande ekonomiarbetet. Vi använder oss av metoder och rutiner som gör att vi kan erbjuda låga och fasta priser utan att tumma på kvaliteten och noggrannheten.

Vi kan sköta hela företagets löpande redovisning, eller enstaka områden där du vill ha avlastning.

Att lämna ifrån sig företagets bokföring och ekonomiarbeten skall reducera osäkerhet, inte tvärt om. Därför tycker vi att det är viktigt att du inte går runt och oroar dig över hur mycket det kommer att kosta dig varje månad. Detta har vi löst genom att sätta fasta priser på våra tjänster. I vårt månadspris inkluderas löpande redovisning, löneadministration, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration. Dvs. allt som rör det löpande.
Svenska
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Lönekonsult
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Joachim Ardfelt för 6 år sedan
Vi har nu använt Mariefredens redovisning i tre år och är väldigt nöjda med vad vi får för pengarna. Vi har tidigare använt betydligt större och mer kända redovisningsföretag, men aldrig fått saker och ting gjorda på ett sådant här bra sätt och dessutom till en betydligt lägre kostnad. De är lätta att komma i kontakt med, prisvärda, kunniga och använder sig dessutom av den senaste tekniken på området. Jag kan varmt rekommendera dem som redovisningsbyrå. Joachim Ardfelt Frisörgrossisten i Gbg KB

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget