Marredo AB Löddeköpinge
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Marredo AB Löddeköpinge
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Marredo AB är en auktoriserad redovisningsbyrå för små- och medelstora bolag, med en tydlig prisbild så att du som kund i förväg vet vad din bokföring kommer att kosta. Vi hjälper dig med alltifrån löpande bokföring och löner till bokslut, deklaration och skatterådgivning.

Kanske har du redan ordnat med hjälp, men funderar på om det finns andra alternativ. Den hjälp du får kanske är lite väl fyrkantig, du får inte den koll på siffrorna som du skulle vilja eller det känns helt enkelt för dyrt.

Vi har erfarenheter både från ”riktiga” ekonomiavdelningar och av flera olika ekonomisystem, men arbetar främst i det webbaserade systemet Fortnox och även Pyramid. I Fortnox finns möjliheten att både digitalisera och automatisera bokföringen.

Vi vill förenkla och skapa trygghet i ditt företagande. Till syvende och sist handlar det om ett förtroende, så slå oss en signal eller skicka ett mejl, så får vi se...

046-70 56 60 eller [email protected]
Svenska , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Gör något roligare än bokföring!

Varför väljer kunder din byrå?

Tydlig prissättning, du ska alltid veta vad det kommer stå på nästa faktura från din redovisningsbyrå. Det får aldrig bli en överraskning. Om vi måste debitera för något extra har du fått veta det i förväg.

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering
Deklaration Privat

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Bengt Jensen för 9 år sedan
De är mycket kundvänliga och medelar mig när det är något de vill ta reda på. De har nu gjort min momsdeklaration Mvh Bengt

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget