Mindhammar Ekonomikonsult AB Göteborg
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Mindhammar Ekonomikonsult AB Göteborg
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Hej, jag heter Per Mindhammar och arbetar som ekonomikonsult med utgångspunkt från centrala Göteborg. Mitt bolag heter Mindhammar Ekonomikonsult AB.

Har under åren verkat inom Ernst & Young åren 1986-1989, mindre redovisningsbyrå 1989 till 1992 och bedrev egen byrå under åren 1992 till 2004 som såldes till Grant Thornton 2004. Var fram till 2008 ekonomikonsult på Grant Thornton och har därefter varvat anställningar som ekonomichef med eget konsultarbete.

Min styrka är att jag genom åren har arbetat med bolag av mycket varierande storlek och i många branscher. Har som "specialitet" att hjälpa bolag som har problem med sin redovisning att "hitta rätt" igen och att tillsammans med bolaget bygga upp fungerande rutiner. Har även stor erfarenhet av att hjälpa bolag med utländska ägare att etablera verksamhet i Sverige. Är mycket flexibel vad gäller att utföra tjänster ute hos kund eller via mitt eget kontor.

Har haft min verksamhet i drygt fyra år och har från hösten 2017 anställt Karin Östlund på heltid. Vi har både lust och och kapacitet att ta hand om just ditt företag på ett personligt och professionellt sätt. Värdesätter mycket den personliga kontakten som ett stort mervärde i mitt jobb.

Kontakta mig så kan vi ta en förutsättningslös diskussion om hur vi löser ditt företags behov.

Hälsningar

Per Mindhammar
Svenska
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Ulrik Lork för 7 år sedan
Har bara haft ett första möte med Per men han var personlig, erfaren och proffsig i sitt bemötande så här långt.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget