4.50 / 3 Omdömen

Mirokido Ekonomi AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Mirokido Ekonomi AB.

Jag äger och driver Mirokido Ekonomi AB som arbetar med att lösa problem och frågor med bokföring, skatter och redovisning i ägarledda bolag, ideella föreningar samt enskilda firmor i varierande storlek. Jag har drivit bolaget sedan 2020 och innan dess jobbade jag på PwC som revisor och redovisningskonsult i fyra år med både ägarledda bolag, ideella föreningar och större internationella bolag. Kunden är alltid i fokus och det viktigaste är att anpassa sig till den kunden man har framför sig. Om kunden vill ha på papper kommer jag att arbeta på det sättet och om kunden vill digitalisera gör jag det också. Att alltid anpassa mig till den jag jobbar med är något jag alltid vill och det är viktigt att kunden är den som bestämmer om det ska vara digitalt eller på papper. Kunden ska känna sig bekväm med att lämna materialet till mig på det sätt som kunden känner är enklast. Jag ser fram emot fortsatt samtal och jag nås på antingen telefonnr 0737218472 eller mail robeldomenico@gmail.comMirokido Ekonomi AB

Storforsplan 5
123 47 Farsta

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Privat
  • Lekmannarevision
  • Deklaration Företag
  • Lönehantering
  • Rådgivning

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Mycket bra hjälp

Behövde hjälp med deklaration till båda enskild firma och aktiebolaget. Mirodiko
hjälpte till med den utländska momsen bland annat.
Ganska nöjd med service jag fick. Mycket värt.

- Liberty
Omdöme skapat 13/04/2022

Bra val

Stod i valet och kvalet när det gällde vem som skulle hjälpa mig med redovisningen för mitt aktiebolag. Så glad och nöjd att jag valde Robel på Mirokido.

Aldrig varit så nöjd, lugn , trygg i vetskapen att jag har gott och pålitligt stöd i ”stommen” för mitt bolag. Det gör att jag fullt ut kan ägna min dyrbara tid åt det jag gör bäst och samtidigt veta att all redovisning, mm sköts felfritt av experter.

Har rekommenderat flera nära och kära vidare till Mirokido och ingen har varit missnöjd !

- Hellene
Omdöme skapat 10/04/2022

Ordentligt arbete och ständig feedback

Mirokido Ekonomi har främjat en sund ekonomisk hållning inom vår catering business. Med Ständig feedback från personalen har vi smidigt kunna effektivera företaget.

- Simon Solomon
Omdöme skapat 09/04/2022