Mirokido Ekonomi AB Farsta
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Mirokido Ekonomi AB Farsta
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Jag äger och driver Mirokido Ekonomi AB som arbetar med att lösa problem och frågor med bokföring, skatter och redovisning i ägarledda bolag, ideella föreningar samt enskilda firmor i varierande storlek. Jag har drivit bolaget sedan 2020 och innan dess jobbade jag på PwC som revisor och redovisningskonsult i fyra år med både ägarledda bolag, ideella föreningar och större internationella bolag. Kunden är alltid i fokus och det viktigaste är att anpassa sig till den kunden man har framför sig. Om kunden vill ha på papper kommer jag att arbeta på det sättet och om kunden vill digitalisera gör jag det också. Att alltid anpassa mig till den jag jobbar med är något jag alltid vill och det är viktigt att kunden är den som bestämmer om det ska vara digitalt eller på papper. Kunden ska känna sig bekväm med att lämna materialet till mig på det sätt som kunden känner är enklast. Jag ser fram emot fortsatt samtal och jag nås på antingen telefonnr 0737218472 eller mail [email protected]
Svenska , English
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Om det finns problem är jag den som löser dem.

Varför väljer kunder din byrå?

Jag levererar alltid i tid. Jag har jobbat med väldigt många olika bolag genom min tidigare erfarenhet på PwC både som revisor och redovisningskonsult. Jag är också samarbetsvillig och lättanpasselig till den jag har framför mig. Jag kommer alltid kunna lösa frågorna genom de erfarenheter jag haft av flera olika bolag och organisationer som jag fått när jag jobbat på en av de största revisionsfirmorna.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När kunden känner att jag gör allting över förväntan och att jag får kunden att jobba med det den verkligen vill fokusera på istället för bokföring och skatter. När allt levereras och inget saknas då är kundupplevelsen från båda parter fantastisk.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag har digitala lösningar och även erfarenheter från andra kunder jag jobbat med som jag kan applicera på ditt företag. Jag kan också effektivisera processer som annars kan ta längre tid. Jag kan också skicka rapporter om det finns behov för det med tips på hur man kan konstnadseffektivisera företaget om sådant behov finns.

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Privat
Lekmannarevision
Deklaration Företag
Lönehantering
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Liberty för 2 år sedan
Behövde hjälp med deklaration till båda enskild firma och aktiebolaget. Mirodiko hjälpte till med den utländska momsen bland annat. Ganska nöjd med service jag fick. Mycket värt.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget