Onsala Ekonomikonsult AB Larv
Ageras rating star
3.5 / 5 stars 1 reviews
Onsala Ekonomikonsult AB Larv
Ageras rating star
3.5 / 5 stars 1 reviews

Information

Jag heter Christel Andersson, är 56 år, och driver sedan 2000 mitt egna lilla företag som redovisningskonsult. Tidigare i livet har jag varit anställd som ekonomichef för ett mindre logistikföretag och även arbetat hos Manpower som redovisningsekonom. Jag hanterar allt från löpande bokföring, löner, moms och förekommande rapporteringar till bokslut, årsredovisning och deklaration. Tycker det är stimulerande att vara delaktig i företagets framåtskridande och upprättar gärna budgetar och annat som ger en mera övergripande koll på verksamheten och som även kan fungera som verktyg för förändringar. Jag söker nu nya kunder då min största kund sedan flera år tillbaka har gått i pension och sålt företaget. Har - trots företagsnamnet - mitt kontor i Vedum utanför Vara, drygt 10 mil från Göteborg, men det är inga problem för mig att pendla.
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Nothing comes from doing nothing.

Varför väljer kunder din byrå?

Personligt engagemang, flexibilitet och kunskap.

Tjänster

Deklaration Privat
Lönehantering
Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lekmannarevision
Rådgivning

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
3.5 / 5 stars 1 reviews
Fd uppdragsgivare för 4 år sedan
Är fd kund och har mycket dåliga upplevelser av kunden. Stark avrådan. Säger ni upp henne så kommer fakturor på innehåll som inte finns avtal på. Betalar ni inte så stämmer hon er (hon fick inte en krona för dessa bluffakturor och ärendet löstes i domstol genom förlikning där jag erbjöd att inte genstämma henne för alla felaktigheter hon gjort och de ekonomiska följderna det inneburit). Så, kort sagt, anlita ej.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget