4.25 / 1 Omdömen

Parameter Revision AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Parameter Revision AB.

Parameter Revision AB

Som företagare är du van vid ständiga omställningar: konjunktur-svängningar, nya regler och förändrade förutsättningar. Vi på Parameter förstår att det inte är så enkelt att hålla sig uppdaterad och fatta rätt beslut. Vi vet dessutom att oron över just den här typen av frågor kan ha en negativ inverkan på sömnkvaliteten.

Parameter är ett revisions- och rådgivningsföretag som arbetar tillsammans med små och medelstora, ägarledda bolag. Vi erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud, tack vare att vi kombinerar ekonomisk och juridisk rådgivning inom områdena ekonomisk analys, skatt, aktiebolagsrätt och revision. Genom att stötta och ge råd i företagsutvecklingsfrågor bidrar vi till våra kunders goda nattsömn.

Kontakta oss

Parameter Revision AB

Sankt Eriksgatan 63

112 34 Stockholm

Växel: 08-545 534 80

Fax: 08-653 07 10

info@parameterrevision.seParameter Revision AB

Sankt Eriksgatan 63
112 34 Stockholm
  • Medlem i FAR
  • Auktoriserad Revisor
  • Godkänd Revisor
  • Ansvarsförsäkring
  • Auktoriserad Redovisningskonsult
  • Redovisningskonsult


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Väldigt professionellt bemötande från både Ageras och Parameter Revision

Jag fick direkt ett väldigt snabb och professionellt bemötande, både från Ageras och sen den byrån jag valde, Parameter Revision. Dom har sedan bibehållt detta och förstått mitt bolags problematik och arbete. Jag är extremt nöjd!

- Torbjörn Christell
Omdöme skapat 27/11/2018