Parameter Revision AB Stockholm
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Parameter Revision AB Stockholm
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

Parameter är ett revisions- och rådgivningsföretag som hjälper främst ägarledda företag genom hela dess livscykel – från bolagsbildning till exit. Att beskriva vad vi gör i termer av olika tjänster känns begränsande. Snarare vill vi se oss som en sorts allmänläkare, fast inom ekonomi och skatt. Vad du än har för frågor eller funderingar så är vi gärna ditt bollplank - inga frågor är för små eller för komplexa.

Kontakta oss
Parameter Revision AB
Sankt Eriksgatan 63
112 34 Stockholm

Växel: 08-545 534 80
[email protected]
www.parameterrevision.se
Svenska , English
Revisor

Om Företaget

Motto eller citat

"Helheten för din verksamhet"
Vi hjälper ditt företag genom hela dess livscykel – från bolagsbildning till exit.

Varför väljer kunder din byrå?

Våra kunder väljer oss för att vi är lyhörda, kompetenta och serviceinriktade. På Parameter har vi samlat all tänkbar kompetens under samma tak då vi består av revisorer, skattejurister och redovisningsspecialister. Som kund hos oss kan du därför känna dig trygg att du kan få den hjälp du behöver. Ingen fråga eller konsultation är för stor eller för liten, det viktigaste är att vi kan erbjuda det bollplank som ni behöver.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

För oss handlar det om att kunna uppfylla era behov och att överträffa era förväntningar. Detta gör vi genom att vara serviceinriktade, professionella och vara lyhörda inför era utmaningar. Genom goda affärsrelationer bygger vi tillsammans upp ett förtroende för varandra för ett lyckat samarbete. Hos oss blir du inte en i mängden.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Enligt oss måste en revisor vara bra på balansgången mellan att stötta och ställa krav. För att klara detta krävs både sunt förnuft, förmågan att bedöma vad som är väsentligt och förstås mycket kompetens och erfarenhet. Vi arbetar därför proaktivt med dig för att försöka optimera din affärsverksamhet och minimera riskerna för felaktigheter. Vi ger alltid våra kunder löpande feedback och bjuder in till dialog efter att vi har gått igenom bolaget.

Certifieringar

Medlem i FAR
Auktoriserad Revisor
Godkänd Revisor
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult
Redovisningskonsult

Tjänster

Revisionstjänster
Rådgivning
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Torbjörn Christell för 5 år sedan
Jag fick direkt ett väldigt snabb och professionellt bemötande, både från Ageras och sen den byrån jag valde, Parameter Revision. Dom har sedan bibehållt detta och förstått mitt bolags problematik och arbete. Jag är extremt nöjd!

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget