Paulina Dahlström Enskild Firma Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Paulina Dahlström Enskild Firma Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

En liten redovisningsbyrå med en stor ambition att på ett professionellt och flexibelt sätt utföra uppdragen i tid. En bra planering, och strukturerat strategi är ett viktigt steg i början på ett samarbete som kan utföras antingen digitalt eller på ett traditionellt sätt.
Du kommer att möta en öppen och social konsult med 20 års erfarenhet.
Svenska , Polski , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Siffror som är klassificerade och uppställda på ett rätt sätt kan vara ett fantastiskt bra verktyg för att ta nästa steg.

Varför väljer kunder din byrå?

Siffror som går ihop gör mig glad för att jag gillar ordning och reda. Jag arbetar noga och systematiskt, kontrollerar hellre en gång för mycket än lämnar saker åt slumpen. Trots den fyrkantiga läggningen är jag en utåtriktad och social person.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En nöjd kund som sover gott om natten utan att drömma om skattedeklarationer.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Redovisningskonsultens engagemang i utveckling av ett företag beror på företagets storlek. Det går att få ut mycket information av en korrekt förd bokföring och jag är mån om att mina kunder förstår vad siffrorna står för. En mer detaljerad redovisning på olika nivåer (kostnadsställe eller projekt) kan ge bättre bild av olika företagsgrenar. Ett systematiskt samarbete minskar företagsägarens/ ledarens börda. Nya systemlösningar kan föreslås.

Tjänster

Bokslut och Årsredovsining
Bokföring
Deklaration Företag
Fakturering
Deklaration Privat
Lekmannarevision

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget