0.00 / 0 Omdömen

Paulina Dahlström

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Paulina Dahlström Enskild Firma.
Min fleråriga arbetslivserfarenhet innefattar många tidigare skapade problemlösningar som kan tillämpas på nya uppdrag. Med en dos av kritisk tänkande kan jag förenkla eller ge förslag om ett annat sätt att arbeta. Jag är engagerad i varje uppdrag och strävar efter ett noggrant utfört arbete, väl strukturerade uppdrag är viktiga för mig. Som person är jag social och utåtriktad med en dos av kreativitet och humor.
Jag har verkat både som egen företagare och anställd och har haft hand om de flesta momenten inom redovisning. Min erfarenhet sträcker sig från små till stora företag med olika bolagsformer och varierande inriktningar. Som anställd på ett multinationellt bolag avancerade jag från tjänsten som assistent på leverantörsreskontran till posten som redovisningschef. Som redovisningskonsult hade jag ansvar för många mindre företag inom ett brett spektrum av branscher. Min favoritkund var en komplex gammal förening inom pappersindustrin. Sedan ett par år tillbaka är jag ideellt engagerad i en vägsamfällighet, där jag bland annat arbetade med revision, ingick i styrelsen, är nu ansvarig för redovisning.
Under några år hade jag ett avbrott från redovisningen och prövade på trädgårdsmästeri då trädgård är min stora hobby. Tyvärr, pga sjukdom i familjen var jag tvungen att ge upp projektet och har bestämt mig att gå tillbaka till ett yrke som jag också tycker mycket om.


  • Erfaren, analytisk, strukturerad, kunnig i excel, engagerad, social För övriga kompetenser, arbetslivserfarenhet och utbildning vänligen se min profil under https://www.linkedin.com/in/paulina-dahlstr%C3%B6m-8ba4245b/

  • Ansvarsförsäkring

Inga erfarenheter har angivits

Inga utbildningar har angivits

Inga kurser har angivits

Inga priser eller utmärkelser har angivits

  • svenska -
    Native or bilingual proficiency
  • polska -
    Native or bilingual proficiency
  • engelska -
    Limited working proficiency