Planit Consulting AB Upplands Väsby
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Planit Consulting AB Upplands Väsby
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

PlanIT Consulting AB bildades 2003 med fokus på projektledning, verksamhets- och organisationsutveckling. Inom projektledning har vi lång erfarenhet av att driva komplexa projekt inom såväl privat verksamhet, stat, kommuner och landsting.

Vi skall leverera projekt och resultat med hög kvalité som tillgodoser kundernas krav genom professionell projektledning och ekonomisk kompetens. Vi skall erbjuda spetskompetens inom dessa områden.

För att nämna några företag och organisationer har vi drivit och ansvarat för projekt hos SSAB, Teliakoncernen, Mantacore AB, Stockholms läns landsting, CSN, Mittuniversitet, Riksskatteverket, Nacka kommun med flera företag och organisationer.

Under senare år dvs. sedan 2009 har vi utökat vår verksamhet att omfatta avancerade ekonomi- och redovisningsuppdrag (löpande bokföring, moms/skatt, arbetsgivaravgifter, deklaration, bokslut, årsredovisning med mera inklusive IFRS ”International Financial Reporting Standard”). Våra konsulter har lång erfarenhet som koncernredovisningschefer och ekonomichefer från börsnoterade företag. Våra konsulter är engagerade i uppdrag hos såväl tillverkande företag, tjänsteföretag som hos ledande aktörer på kapitalmarknaden. Vi tar ett helhetsansvar för er redovisning och ni får en outsourcad och fungerande ekonomiavdelning.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult
Auktoriserad Lönekonsult
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
G för 7 år sedan
Leif Edlund är en noggrann,korrekt och vis Redovisnings Konsult. De tar dig verkligen framåt i Vinden med noggranna analyser och affärsplaner för hur allt skall se ut med korrekta tidsplan och trevliga möten. Givetvis sköts all administration Fint till 100% Fortnox är ett trevligt program och för er nya så hjälper konsulten mer än gärna dig att lära känna hela systemet.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget