Pontus Siwert Ekonomi & Ledarskapskonsult Sveg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Pontus Siwert Ekonomi & Ledarskapskonsult Sveg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Hej!

Kul att just du hittat till min byrå! Vi är relativt nystartade och har två ben i verksamheten, det huvudsakliga är vad vi gärna kallar ekonomiavdelning på distans. Det är precis som det låter, vi agerar som en heltäckande ekonomiavdelning för våra kunder där det enda de gör själva är att fakturera, rapportera in tider och godkänna betalningar, något de enkelt kan göra med mobilen på några knapptryck tack vare byråns samarbete med Fortnox. Vill man att vi även ska sköta ex. faktureringen eller något annat så kan vi självklart även hjälpa till med det!

Byråns andra ben är konsultverksamhet inom organisation och ledarskap, något vi också gärna hjälper till med om och när ni vill utveckla Er verksamhet. Med en tidigare yrkesbakgrund inom detta med fokus på effektivitet, förändringsfrågor och personligt ledarskap så är vårt mål att ge ett komplett stöd till våra kunder. Vi ser att de flesta redovisningsbyråer runt omkring oss endast har ett fokus på företagets ekonomi, vilket är nog så viktigt, men det finns många andra delar som är lika viktiga för att ett företag ska lyckas, och där hjälper vi dig oavsett om ditt företag är precis där ni vill vara, eller om ni vill gå vidare till nya höjder, vi går helt enkelt hand i hand och växer tillsammans!

Pontus
Svenska , English

Om Företaget

Motto eller citat

Varför väljer kunder din byrå?

Vår holistiska syn på våra kunder är det de själva säger är det bästa med oss. Vi fokuserar på hela företaget, inte bara företagets ekonomi. Det andra är vår tillgänglighet, vi vet att för en småföretagare så är arbetstiderna flexibla och frågor kan uppstå när som helst och då måste vi vara flexibla i samma mån, oavsett om det är kväll, helg eller vardag så försöker vi svara våra kunder så fort som möjligt.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att se på våra kunders företag som en enhet och inte bara fokusera på dess ekonomi skapar vi en djupare förståelse för företagens möjligheter där vi jobbar proaktivt med att skapa idéer hos ägare samt planerar för de ekonomiska och strategiska förutsättningar som behövs för företagen att utvecklas. Oavsett vägen framåt så kan man i oss få ett stöd genom både praktiska och taktiska faser i företagsutvecklingen.

Tjänster

Bokföring
Deklaration Företag
Bokslut och Årsredovsining
Rådgivning
Deklaration Privat
Fakturering
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget