0.00 / 0 Omdömen

Pontus Siwert Ekonomi & Ledarskapskonsult

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Pontus Siwert Ekonomi & Ledarskapskonsult.

Hej!

Kul att just du hittat till min byrå! Vi är relativt nystartade och har två ben i verksamheten, det huvudsakliga är vad vi gärna kallar ekonomiavdelning på distans. Det är precis som det låter, vi agerar som en heltäckande ekonomiavdelning för våra kunder där det enda de gör själva är att fakturera, rapportera in tider och godkänna betalningar, något de enkelt kan göra med mobilen på några knapptryck tack vare byråns samarbete med Fortnox. Vill man att vi även ska sköta ex. faktureringen eller något annat så kan vi självklart även hjälpa till med det!

Byråns andra ben är konsultverksamhet inom organisation och ledarskap, något vi också gärna hjälper till med om och när ni vill utveckla Er verksamhet. Med en tidigare yrkesbakgrund inom detta med fokus på effektivitet, förändringsfrågor och personligt ledarskap så är vårt mål att ge ett komplett stöd till våra kunder. Vi ser att de flesta redovisningsbyråer runt omkring oss endast har ett fokus på företagets ekonomi, vilket är nog så viktigt, men det finns många andra delar som är lika viktiga för att ett företag ska lyckas, och där hjälper vi dig oavsett om ditt företag är precis där ni vill vara, eller om ni vill gå vidare till nya höjder, vi går helt enkelt hand i hand och växer tillsammans!

PontusPontus Siwert Ekonomi & Ledarskapskonsult


842 95

  • Bokföring
  • Deklaration Företag
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Rådgivning
  • Deklaration Privat
  • Fakturering
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ge ditt omdöme här