PwC Ludvika Ludvika
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
PwC Ludvika Ludvika
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

PwC stöttar mer än 60 000 mindre och medelstora – ofta ägarledda – företag med att nå sina mål och visioner. Det innebär att vi vet en hel del om de frågor, problem och möjligheter som du som företagare ställs inför dagligen.

Vi inom PwC kan hjälpa dig med alla tjänster som ryms inom en ekonomiavdelning. Du kan få hjälp med enskilda sakfrågor eller låta oss ta hand om det mesta – du bestämmer. Därtill kan vi erbjuda dig en mängd specialisttjänster som hjälper dig att utveckla ditt företag.

Hos oss får du hjälp med praktisk hantering, konkreta verktyg och rådgivning. Självklart kan vi ta hand om löpande redovisning, fakturahantering, lönehantering, bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

En professionellt genomförd revision skapar trygghet och säkerhet för alla. Det ger företagsledningen ett bra beslutsunderlag och stärker trovärdigheten gentemot leverantörer, kreditgivare, samarbetspartners, myndigheter och kunder. Även nu, när revisionen är frivillig för de mindre företagen, kommer den sannolikt fortsatt vara ett förtroendeskapande verktyg för många företag.

Tack vare välmeriterade specialister inom värdering, affärsstrategier, riskhantering, finansiering och försäkringar kan du få hjälp att utveckla ditt företag och öka lönsamheten.

Vi på PwC ser fram emot ett samarbete med Dig.
Svenska
Revisor

Certifieringar

Medlem i FAR
Medlem i SRF
Auktoriserad Revisor
Godkänd Revisor
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult
Auktoriserad Lönekonsult
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget