Rådek KB - Eskilstuna Eskilstuna
Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews
Rådek KB - Eskilstuna Eskilstuna
Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews

Information

Rådek är ett kunskapsföretag som arbetar med revision, redovisning och beskattningsfrågor. Verksamheten startades 1986 och ägs av revisorerna Johan Rudengren, Stefan Muhrbeck och Björn Bentevik. Idag är vi 50 stycken anställda varav sju stycken är auktoriserade revisorer, tretton är auktoriserade redovisningskonsulter. Vi finns i Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Nyköping och Strängnäs.

Vi ser det som en naturlig del i vår yrkesroll att vara ett bra bollplank för våra kunder inom redovisning och beskattning, men även när det gäller räkenskapsanalys och ekonomistyrning. Inom samtliga våra kunskapsområden samarbetar vi och utbyter erfarenheter med Sveriges ledande rådgivare, allt för att ni som kunder ska få bästa tänkbara hjälp. Många av våra kunder finns bland ägarledda företag och vår gedigna erfarenhet på området gör att vi lätt sätter oss in i och kan ge råd i de frågeställningar som uppkommer i den löpande verksamheten hos er. Vår specialkompetens inom jord- och skogsbruksbeskattning är också välkänd sedan många år.

Rådek KB ingår i Baker Tilly Sverige AB, som är ett nätverk av fristående revisionsbyråer. Genom vårt globala samarbete inom Baker Tilly International har vi också möjlighet att hjälpa företag som vill etablera sin verksamhet utanför Sveriges gränser.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Auktoriserad Revisor
Auktoriserad Redovisningskonsult
Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Revisionstjänster
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
3.75 / 5 stars 1 reviews
Jannice Rådahl för 4 år sedan
Kunnig och seriös. Effektiv hantering av mitt ärende.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget