PwC Skellefteå Skellefteå
Ageras rating star
4.29 / 5 stars 4 reviews
PwC Skellefteå Skellefteå
Ageras rating star
4.29 / 5 stars 4 reviews

Information

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatt- och affärsrådgivning med 3 800 medarbetare och 130 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 66 000 kunder vilka utgörs av globala företag, svenska storföretag och organisationer, mindre och medelstora, främst lokala företag samt den offentliga sektorn. Vi ingår i det globala nätverket PwC som finns i 158 länder.

Affärsidé och framgångsfaktorer
PwC ska utveckla, sälja och genomföra revision, redovisning och kvalificerad rådgivning inom finansiella och angränsande områden så att internationella och svenska företag, samt dess ägare, organisationer och offentlig sektor kan uppnå värdetillväxt och trygghet.

Verksamhetens framgångsfaktorer är:
Närhet till bred kompetens
Förståelse för kundens kultur och affärer
Proaktivt och affärsmässigt agerande
Personligt engagemang och förtroende
Fokus på kvalitet och professionalism

PwC har ett tjänsteutbud och en marknadsorienterad organisation som utgår från kundernas behov. Företaget erbjuder snabb tillgänglighet, personligt engagemang och bästa kunskap om den lokala marknaden.

Visioner och mål
Revisionsbyråbranschen har en nyckelroll i näringslivet, både som expert och rådgivare åt företag och som garant för att den finansiella informationen svarar mot de krav på trovärdighet som en effektivt fungerande kapitalmarknad ställer. PwC:s vision är att medverka till ett väl fungerande privat, offentligt och ideellt företagande som inger förtroende.
Revisor

Om Företaget

Motto eller citat

Låt oss hjälpa dig

Varför väljer kunder din byrå?

Vi erbjuder en digital lösning där vi kan samarbeta nära kunden och erbjuda högkvalitativa tjänster effektivt och till ett bra pris. Vi ser uppdraget utifrån kundens perspektiv och anpassar oss gärna till specifika behov.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Vi anser att det är viktigt att leverera med hög kvalité och skapa mervärde. Därför sätter vi alltid kunden i fokus och ser till att jobba utifrån kundens förutsättningar.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att alltid utvärdera vilka utvecklingsområden som finns i bolaget och dess verksamhet. Vi skapar mervärde via vår kompetens och breda erfarenhet från alla typer av bolag. Det gör att vi kan erbjuda rådgivning grundad i kunskap.

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Medlem i FAR
Auktoriserad Revisor
Godkänd Revisor

Tjänster

Revisionstjänster
Lekmannarevision
Deklaration Privat
Rådgivning
Deklaration Företag

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.29 / 5 stars 4 reviews
Eva Solly för 4 år sedan
Vi har fått bra stöd i rapporteringen av ett biståndsprojekt. Enda problemet har varit att revisorn varit myck upptagen och att det varit många helger så att revisionen dragit ut på tiden.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget