RedoVis Revision AB Sundsvall
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
RedoVis Revision AB Sundsvall
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

RedoVis är specialiserat på redovisningstjänster för företag som ditt. Med en stor erfarenhet av redovisning, revision och företagande har vi den bästa möjliga kompetens för att hjälpa dig skapa förutsättningar för goda affärer och tillväxt.

Vi kan föreslå kostnads- och tidsbesparande rutiner för bokföring och internkontroll i ditt företag. Vara din diskussionspartner i både stora affärer och vardagliga ärenden. Och givetvis – genom revision skapa trovärdighet och affärsmöjligheter åt ditt företag.

Utöver bred och djup kompetens inom revision och företagande får du vårt helhjärtade engagemang i dina och ditt företags problem och möjligheter.

Vi är en liten revisionsbyrå och kan därför alltid ge dig personlig service. Du får också tillgång till RedoVis omfattande kontaktnät av kompletterande experter.

Personalen

RedoVis består idag utav 10 medarbetare varav 2 är auktoriserade revisorer och 3 är auktoriserade redovisningskonsulter.

Anders Nylén – Kontorschef

Auktoriserad

redovisningskonsult

Tel. direkt:

060-14 22 60

Mobil:

070-530 77 48

E-post:

[email protected]
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i FAR
Auktoriserad Revisor
Auktoriserad Redovisningskonsult
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget