0.00 / 0 Omdömen

Redovisnings & Utbildning i Kristianstad AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Redovisnings & Utbildning i Kristianstad AB.

REDUT

Dessa är de principer vi har byggt vårt företag runt.

Vår ambition är att ge er som kund ett bra beslutsunderlag för att kunna leda ert företag.

REDUT hjälper er med ett redovisningsupplägg som passar just ert företag och bransch. Lämnar ni som företag den löpande redovisningen till oss så vet man att redovisningen följer gällande lagar och förordningar, vi avrapporterar varje månad med ett rättvisande resultat, vilket är enormt viktigt för er som företag i ert löpande arbete. För hur ska ni annars kunna fatta bra företagsekonomiska beslut.

REDUT är en redovisningsbyrå som erbjuder prisvärda och skräddarsydda ekonomitjänster och helhetslösningar till små och medelstora företag. Med fokus på kontroll, kvalitet och trygghet, hjälper vi dig med allt ifrån bolagsbildning och löpande bokföring till årsbokslut.

I Sverige har vi ett skattesystem av komplex natur. Regler och lagar ändras ofta och det kan vara svårt att som företagsledare hitta tid att hålla sig uppdaterad. Samtidigt är det oerhört viktigt för företagets framgång att hålla sig till rådande bestämmelser. Vi på REDUT arbetar enligt REKO som är en svenska redovisningstandard för redovisningstjänster.

Vi arbetar med ett mycket modernt och uppskattat ekonomiprogram som heter Visma. Programmets flexibla utförande gör att vi kan anpassa oss efter just ditt företags specifika behov och situation.

Vi tror att förtroende och tillit byggs upp med tiden. Därför är vi på REDUT måna om att bygga långsiktiga relationer till våra kunder. För att skapa god överblick av företaget och dess föränderliga behov, följer vi våra kunders utveckling med personligt engagemang och god expertis.Redovisnings & Utbildning i Kristianstad AB

NORREVÅNGSVÄGEN 41
290 34 Fjälkinge

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ge ditt omdöme här