Redovisnings & Utbildning i Kristianstad AB Fjälkinge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Redovisnings & Utbildning i Kristianstad AB Fjälkinge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

REDUT

Dessa är de principer vi har byggt vårt företag runt.

Vår ambition är att ge er som kund ett bra beslutsunderlag för att kunna leda ert företag.

REDUT hjälper er med ett redovisningsupplägg som passar just ert företag och bransch. Lämnar ni som företag den löpande redovisningen till oss så vet man att redovisningen följer gällande lagar och förordningar, vi avrapporterar varje månad med ett rättvisande resultat, vilket är enormt viktigt för er som företag i ert löpande arbete. För hur ska ni annars kunna fatta bra företagsekonomiska beslut.

REDUT är en redovisningsbyrå som erbjuder prisvärda och skräddarsydda ekonomitjänster och helhetslösningar till små och medelstora företag. Med fokus på kontroll, kvalitet och trygghet, hjälper vi dig med allt ifrån bolagsbildning och löpande bokföring till årsbokslut.

I Sverige har vi ett skattesystem av komplex natur. Regler och lagar ändras ofta och det kan vara svårt att som företagsledare hitta tid att hålla sig uppdaterad. Samtidigt är det oerhört viktigt för företagets framgång att hålla sig till rådande bestämmelser. Vi på REDUT arbetar enligt REKO som är en svenska redovisningstandard för redovisningstjänster.

Vi arbetar med ett mycket modernt och uppskattat ekonomiprogram som heter Visma. Programmets flexibla utförande gör att vi kan anpassa oss efter just ditt företags specifika behov och situation.

Vi tror att förtroende och tillit byggs upp med tiden. Därför är vi på REDUT måna om att bygga långsiktiga relationer till våra kunder. För att skapa god överblick av företaget och dess föränderliga behov, följer vi våra kunders utveckling med personligt engagemang och god expertis.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget