Redovisningscentrum KA AB Malmö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Redovisningscentrum KA AB Malmö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi erbjuder företagstjänster inom såväl redovisning, inkasso, ekonomi & juridik. Genom våra moderna verktyg i verksamheten kan vi ombesörja ert löpande ekonomi-arbete och därmed underlätta er administration på ett enkelt och smidigt sätt. Vår långa erfarenhet står till ert förfogande när ni behöver hjälp – såväl med de enklare som med de mer komplicerade frågor som kan uppstå i ett företag.

Vi vet från erfarenhet att bokföring och redovisning kan vara en dyr post för företag i Sverige. _**Vår prisnivå tål att jämföras!**_

Till förfogande vid komplicerade rättsliga, juridiska ärenden finns även vår jurist, praktiserande ”general practice of law” särskilt inom skatterätt, civilrätt, affärsrätt, immigrationsrätt och inkasso. Ring oss om ni har fler frågor kring våra juridiska tjänster.

Vår vision är att för nöjda klienter skapa en högkvalitativ och prisvärd konsult & redovisningstjänst. Vår relation till våra klienter utmärkes av högsta tillgänglighet.

Som en kvalificerad redovisningsbyrå belägen i Malmö har vi möjlighet att erbjuda våra tjänster till företag i hela Sverige. Vi befinner oss ständigt i utveckling just för att underlätta för våra klienter runt om i landet. Alla tjänster förutom juridiska, kan vi erbjuda och tillhandahålla med hjälpa av moderna tekniska verktyg.
svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget