Redovisningskonsulterna i Malmö AB Borrby
Ageras rating star
4.86 / 5 stars 19 reviews
Redovisningskonsulterna i Malmö AB Borrby
Ageras rating star
4.86 / 5 stars 19 reviews

Information

Jag har sysslat med bokföring och tillhörande andra uppgifter sedan jag fick mitt första jobb 1992. Första gången jag satte min fot på en redovisningsbyrå var 1994, en praktikplats som sedan följdes upp av en fast anställning.

Företaget startades i början av 90-talet, för att ta redovisningsuppdrag åt en revisionsbyrå i Malmö. 1998 började jag att arbeta på byrån, sommaren 1999 började funderingarna på att köpa loss företaget, vilket också skedde den 1 oktober 1999.

Jag är en kvalificerad samarbetspartner åt mina kunder när det gäller frågor kring ekonomi. Syftet är att etablera långsiktig och nära kundrelation genom personligt engagemang, kompetens och konkurrenskraftiga priser. Jag kan vara ditt företags ekonomiavdelning och ge trygghet genom att erbjuda hög kvalitet och god service inom rimlig tid.
Svenska
Utmärkt betyg

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.86 / 5 stars 19 reviews
Eva-Lotta Runfors för 7 år sedan
Jag har i mitt företag NYTT FOKUS sedan 11 år tillbaks fått hjälp av Jane Jönsson som redovisningskonsult till stor belåtenhet. Ordning och reda, struktur och koll på läget. Kan varmt rekommendera att samarbeta med Jane! Eva-Lotta Runfors

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget