0.00 / 0 Omdömen

Redovisningskonsulterna SARI & Co AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Redovisningskonsulterna SARI & Co AB.

Redovisningskonsulterna SARI & Co AB är en liten redovisningsbyrå beläget centralt i Karlshamn, Blekinge. Företaget startade i liten skala 1999 men ombildades 2012 till aktiebolag.

Våra kunder består av allt från små enskilda bolag till stora moderföretag som kunder. Kundkontakten sker till största del helt digital.
Detta då våra kunder finns runt om i hela Sverige, från Falun i norr till Malmö i söder.
Vi är väldigt noga med att möta kundens efterfrågan och behov av tjänster och varje uppdrag skräddarsys därför till varje kund.

Vi erbjuder små och medelstora företag ett komplett utbud av tjänster inom revision och redovisning såsom bokföring, administration, deklaration, bokslut, årsredovisning och revision. Även kvalificerade konsultationer och utredningar inom området ekonomi ingår i våra tjänster.

Vi är ett lättsamt och trevligt team. Vi strävar alltid efter att fungera som ”bollplank” som ska skapa mervärde för våra kunder.Redovisningskonsulterna SARI & Co AB

DROTTNINGGATAN 64 LGH 1201
374 36 Karlshamn
  • Medlem i SRF
  • Ansvarsförsäkring
  • Auktoriserad Redovisningskonsult
  • Auktoriserad Revisor
  • Medlem i FAR
  • Redovisningskonsult

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ge ditt omdöme här