Rosenfors Ekonomikonsult AB Skogstorp
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Rosenfors Ekonomikonsult AB Skogstorp
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Med lång erfarenhet som ekonom/controller i olika branscher hjälper jag ert företag utifrån just ert behov. Jag arbetar för ett ömsesidigt förtroende och följer ditt företags utveckling med personligt engagemang och ekonomisk expertis. Jag arbetar med allt från bokföring, bokslut, likviditetsplanering, årsredovisning och analyser till ekonomisk rådgivning, prissättning, avtalsskrivning och arbetsmiljöplaner. 

Om ekonomiavdelningen behöver utvecklas eller om verksamheten växt snabbt och administrationen inte har hängt med, så hjälper jag till med ordning och struktur, så att ni kan sova gott om natten. Jag hjälper er att välja rätt system för er verksamhet och att implementera dem i verksamheten och stöttar er så att ni får stadiga rutiner och en välmående ekonomi. 

Tjänsterna utformas efter varje kunds specifika behov och ni får en lösning som passar just ert företag. Jag arbetar både på löpande timme eller erbjuder ett fast pris för ett uppdrag.  
Svenska , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Björn Persson för 2 år sedan
Jag har bytt bolag då jag tyckte att det kostade för mycket på mitt tidigare bolag. Jag har hunnit få en faktura från Rosenfors Ekonomikonsult och jag har absolut sänkt mina kostnader. Men det som glädjer mig mest är att jag redan på den här korta tiden lärt mig mer saker om hur man gör saker, då hennes feedback och återkoppling är både bra och trevlig. Ser verkligen fram mot att jobba med dem mer! Kan verkligen rekommendera Rosenfors Ekonomikonsult AB!

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget