4.25 / 1 Omdömen

Ludwig Saverstam

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Saverstams Redovisning AB.
Saverstams Redovisning är ett nystartat företag inom redovisningsområdet med lokal förankring i Stockhomsområdet. Ägare och konsult är Ludwig Saverstam. Ludwig har arbetat med redovisning i 8 år sedan han tog civilekonomexamen från Stockholms Universitet. Senast jobbade han med koncernredovisning på LRF. Ludwig pratar Svenska,Tyska,Engelska och en del franska.

Vår målsättning med bolaget är att skaffa oss ett par nöjda kunder och därefter jobba etablera oss som ett stort redovisningsbolag i norrort.

Vi vill ha en nära dialog med våra kunder för att kunden alltid ska känna sig delaktig i allt som rör företagets ekonomi utan att själv behöva lägga arbetstid på det. Därför så kommer vi vara tillgängliga även på helger och på kvällar.

Snabb återrapportering är en självklarhet för oss.


  • Löpande redovisning Avstämningar Inkomstdeklarationer Upprättandet av månads- och årsbokslut och årsredovisningar Koncerninterna mellanhavande Moms- och skattedeklaration Att tillse att gällande lagar, rutiner och avtal tillämpas Hantera bolagsformalia Ko

  • Medlem i SRF
  • Medlem i FAR
  • Ansvarsförsäkring

  • Lantbrukarnas Ekonomi AB
    Koncernredovisningsekonom
    11/2016 - 02/2018
    Löpande uppföljning av finansernas utveckling Registrera transaktioner Uppdatera kurser Rapportering Solvency II Avstämning avseende portföljallokering, realiserat resultat, kapitalavkastning Likviduppföljning dotterbolag Portföljförteckning Ansvara för fyra dotterbolags leverantörsreskontror Löpande redovisning Avstämning av tillhörande balanskonton Assistera vid bokslut, årsredovisningar samt finansiella rapporter Inkomstdeklarationer Upprättandet av månads- och årsbokslut och årsredovisningar för koncernens 7 olika bolag Koncerninterna mellanhavande Moms- och skattedeklaration Att tillse att gällande lagar, rutiner och avtal tillämpas Hantera bolagsformalia Kontaktperson köpta reskontratjänster Bokföring och avstämning av löner och lönebikostnader
  • Exceed Capital Sverige AB
    Senior Backofficemedarbetare
    11/2014 - 09/2016
    Emissionshantering Clearing & Settlement Avstämningar av alla bankkonton Valutaväxlingar Kursdatauppdatering Sälja av instrument(OTC) Penningtvättsansvarig
  • Länsförsäkringar
    Finansredovisningsekonom
    02/2014 - 10/2014
    Inbetalningar/Utbetalningar Löpande bokföring Avstämningar Bokslutsarbete Diverse ekonomisk uppföljning och rapporter.
  • Handelsbanken
    Custodyspecialist
    Förvaltar de utländska och svenska kundernas värdepapper såsom aktier, obligationer, warranter, optioner osv. Sammanställa rapporter om matchade,settlade och osettlade affärer. Matcha affärer i VPC. Hjälpa kunderna att göra affärer i andra länder såsom England,Tyskland och Finland genom att instruera crossborders. Instruera affärer på den svenska,danska,norska och Finska marknaden. Hjälpa kunderna med deras elektroniska affärer med warrenter och korgar samt vanliga aktier. Splitta affärer åt kunder, redogöra för differanser på kundernas konto, samla in Information om den svenska markanden åt de utländska kunderna. Swifta om affärer som gått fel, skicka manuella swift.
  • Aberdeeen Asset Management
    Fondadminstratör
    11/2011 - 10/2012
    Beräkning av substansvärdet ("NAV") inklusive beräkningen av mede intäkter och kostnader Upplupna kostnader och prissättningen av värdepapper till aktuellt marknadsvärde Förberedning av semi-och årliga rapporter till aktieägarna Underhåll och arkivering av fondens finansiella böcker och register Avstämning av företagets bankkonto Betalning av fondens kostnader Avräkning av dagliga inköp och försäljning av värdepapper, att säkerställa insamling av utdelningar och intressen Beräkning och betalning till tranfser agent, bland annat utdelningar Upprättande och arkivering av fondens prospekt Beredning och arkivering av andra SEC anmälningar / rapporter Beräkning av den totala avkastningen och andra åtgärder fondens avkastning Övervakning av ordnad avveckling och upplösning av fonden (vid behov)
  • IF
    Redovisningskonsult
    05/2011 - 11/2011
    Ansvarig för Nordens kontoavstämning Månadsbokslut Inbetalningar/Utbetalningar Löpande bokföring Avstämningar Bokslutsarbete Diverse ekonomisk uppföljning och rapporter.

Inga utbildningar har angivits

Inga kurser har angivits

Inga priser eller utmärkelser har angivits

  • tyska -
    Full proficiency
  • svenska -
    Native or bilingual proficiency
  • engelska -
    Full proficiency