Segertoft & partner AB Stockholm
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Segertoft & partner AB Stockholm
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Långt ifrån en traditionell redovisningsbyrå.

Om vi skulle beskriva oss själva med ett enda ord skulle det inte vara redovisningsbyrå, utan ekonomiavdelning – eftersom vi erbjuder våra kunder mer än bara redovisning, bokslut, årsredovisningar och löneadministration.

Affärsmöjligheter är vår passion

Att kunna hjälpa våra kunder att utvecklas och tjäna pengar är målet med allt vi gör. En mycket viktig del av vår verksamhet handlar om affärsrådgivning, utbildning, mentorskap och nätverkande. Med över 25 års erfarenhet, och kunder från många olika branscher, har vi samlat på oss massor med kunskap som vi gärna delar med oss av. Läs gärna mer om oss på www.segertoft.com

Välkommen till Segertoft & partner
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF
Auktoriserad Redovisningskonsult
Auktoriserad Lönekonsult
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Rain Lundström för 5 år sedan
Segertoft & Partner har varit en klockren matchning för oss. En proffsig och personlig redovisningsbyrå som gör det lilla extra. Lyhörda för våra behov och lätta att kommunicera med. Samarbetet fungerar klanderfritt! Personligt engagemang, effektiva möten och bra uppföljning. Kompetent personal vad gäller alla ekonomiska frågor. Vi är glada att ha ha hittat en byrå som levererar trygghet i vår redovisning och är en naturlig samtalspartner vad gäller ekonomin i stort. Rekommenderas varmt!

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget