Skönviken AB Karlstad
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Skönviken AB Karlstad
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Använd din tid till kärnverksamheten och låt oss sköta administrationen och ekonomin. Vi sköter redovisning, skatter, löner bokslut, årsredovisning och deklarationer. Är du i uppstart så vet vi vad som behöver göras. Vi är din ekonomiske rådgivare när du har funderingar över ditt företag.
Jag som äger företaget har många års erfarenhet av att driva företag och att sköta administration och ekonomi. Jag har även varit anställd ekonom både inom tjänsteföretag och produktionsföretag samt på redovisningsbyrå och revisionsbyrå. I grunden finns en 3-årig universitetsutbildning på Karlstads handelshögskola. Vi arbetar gärna papperslöst och därför kan vi ta emot uppdrag från hela Sverige. Söker du en lokal redovisningsbyrå så finns vi i Karlstad med omnejd. Vi har ett kontor mitt i centrala Karlstad med vackra Klarälven som utsikt så om du vill besöka oss personligen så är du välkommen.
Svenska , English

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Trots att företaget arbetar mycket digitalt så är kontakten med företagaren viktig . Då jag själv är entreprenör och haft många flera företag inom olika branscher så har jag god förståelse inom många områden. Den feedback jag får av mina kunder är att de känner att de alltid kan ringa och ställa frågor eller bolla ideér med mig.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När en kund säger "varför har inte min tidigare redovisningskonsult visat mig det här tidigare? Det här kommer att underlätta min vardag"
Vissa kunder vill inte se för okunskapen gör dem rädda. Jag hjälper dem att förstå och då mår de bättre för det blir helt plötsligt roligt att följa företagets rapporter.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag letar fram nödvändiga affärssystem och integrationer för att det ska bli så effektivt som möjligt samtidigt som företaget få anpassade rapporter till just deras företag. Som erfaren entreprenör kan jag finnas som ett bollplank.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Lekmannarevision
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget