Södertörns Ekonomer AB Rönninge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Södertörns Ekonomer AB Rönninge
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Södertörns Ekonomer AB är en SRF Auktoriserad redovisningsbyrå med fokus på kvalité och kundnöjdhet. Vår byrå startades under 2021 men vi som startat byrån, Matilda och Maria, har tillsammans 28 års erfarenhet i redovisningsbranschen. Vi erbjuder dig som kund en bred kompetens inom allt från den löpande redovisningen till årsredovisningen med tillhörande deklarationer.

Vi arbetar i Fortnox där vi främst sköter redovisningen digitalt. Att digitalisera redovisningen är smidigt och sparar in på tid och sänker därmed kostnaden för dig som kund. Vi är måna om våra kunder och för oss är det viktigt att du känner en trygghet med att redovisningen sköts på rätt sätt och i rätt tid. Vi värderar noggrannhet och kvalité vilket speglas i vårt arbete. Självklart håller vi reda på viktiga datum för ditt företag så att du kan vara fokuserad på den egna verksamheten.

Att ha en god kommunikation med dig som kund är viktigt och varje månad skickar vi ut rapporter till dig så att du kan se statusen på bolagets resultat. Tillsammans med dessa rapporter skickar vi med eventuella frågor vi har rörande redovisningen så att det inte ligger några outredda frågor i bokföringen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss på
matilda@sodertornsekonomer.se

Eller kolla in vår hemsida för mer information
www.sodertornsekonomer.se
Svenska
Auktoriserad redovisningskonsult / Auktoriserad lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

För att de vill ha en redovisningskonsult med mycket kunskap som engagerar sig i sina kunder. De vill ha en trygg känsla och veta att deras redovisning görs i tid och med hög kvalité. Samtidigt vet de att de får all nödvändig information om sin redovisning och tips om hur den kan bli effektivare.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Vi har en kund som haft företag i merparten av sitt liv men som inte varit speciellt involverad i sin redovisning. Efter ett samarbete med oss inleddes och vi haft en regelbunden kommunikation har denna kund sagt att han äntligen fått mer förståelse och koll på läget avseende sin redovisning.

När man gjort en sådan skillnad för någon som har varit företagare länge så vet man att man levererat en fantastisk kundupplevelse.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Tack vare vår långa erfarenhet och att vi arbetar digitalt kan vi hjälpa kunderna att förenkla processer i företaget som tar mycket administrationstid. Vi kan även ge kunderna möjligheten att sköta delar av redovisningen själv om så önskas och eftersom det kan göras i samma system som vi jobbar i innebär det att inget jobb behöver göras dubbelt – något som sparar både tid och pengar.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring
Medlem i SRF

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget