4.84 / 16 Omdömen

Somhemma Din Redovisningsbyrå

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Somhemma Din Redovisningsbyrå.

Somhemma Din Redovisningsbyrå finns i Stockholm sedan år 2003 och avlastar företag i olika former, gällande ekonomi, ombildningar, redovisning, bokslut, årsredovisningar och skatter. Våra kundföretag verkar bland annat inom IT och datakommunikation, underhållning, organisation, utbildning, design, reklam och marknadsföring, hälsa, samt bygg- och entreprenad. Även privatpersoner är välkomna med deklarationer och skattefrågor. Somhemma Din Redovisningsbyrå tillhandahåller ansvarsförsäkring som omfattar ren förmögenhetsskada och F-skattesedel. Byråansvarig är civilekonom, fil.mag., auktoriserad redovisningskonsult, godkänd som ledamot och medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF. Byrån har ett bra nätverk med tillgång till mer expertis av revisorer, jurister, kollegor inom branschen, juridik-, bolags- och skatterådgivning samt konsultation inom pensions- och försäkringsfrågor. Byråansvarig har även utöver tidigare fil.mag i företagsekonomi, mellan maj 2015 - augusti 2016 läst in 60 högskolepoäng juridik, bland annat eu-rätt, civilrätt och beskattningsrätt, vilket kan vara tryggt och till nytta för nya företagskunder.

Byrån är sedan år 2014 partner med Ageras. Mer info: www.somhemma.biz



Somhemma Din Redovisningsbyrå

Bondegatan 9 A
116 23 Stockholm
  • Medlem i SRF
  • Ansvarsförsäkring
  • Auktoriserad Redovisningskonsult
  • Auktoriserad Lönekonsult
  • Redovisningskonsult


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


En perfekt redovisningsbyrå

Charlotta är pålitlig, noggrann, pedagogisk och har alltid svar på mina frågor. Enkel att sammarbeta med och trevlig att ha att göra med. Rekommenderas med varm hand!

- digibear design
Omdöme skapat 15/12/2016

Tillmötesgående för de enkla behov jag har som nystartad.

Bokföringsuppdraget påbörjas om några veckor och det känns tryggt att få hjälp av Somhemma.

- Robin Grape
Omdöme skapat 25/10/2016

Charlotta är grym!

Charlotta hjälper oss med stort och smått när det gäller vårt företag och privat. Hon är alltid mycket snabbt, professionellt och kompetent.

- Jon Sandin
Omdöme skapat 17/05/2016

Jättenöjd

Charlotta hjälper mig med deklaration, bokslut, och allt annat som hör bokföring till. Hon är professionell och arbetar mycket snabbt, samtidigt som hon alltid tar sig tid att presentera information på ett koncist och mycket pedagogiskt sätt.

- Micael, retuschör
Omdöme skapat 26/04/2016

Konsult - Jättenöjd med Somhemma redovisning!

Jättenöjd med Somhemma, jag får bra, personlig och tydlig hjälp med all bokföring! snabba svar och trygg hjälp.

- Designkonsult Bragdesign
Omdöme skapat 24/03/2016

Trygg, snabb och kunnig!

Charlotta har varit min revisor sedan jag startade min enskilda firma för 8 år sedan. Hon var ett stöd under de första årens förvirring och förklarade det jag inte förstod. Nu är jag helt trygg med hur hon sköter mina papper. Dessutom är hon otroligt snabb och väldigt trevlig.

- PLuttropp
Omdöme skapat 04/03/2016

Snabb och effektiv, med trevligt bemötande!.

Letade ny redovisningskonsult förra året och fann Charlotta, som svarade omgående på mina frågor och har varit till stor hjälp under det år som passerat.

Som hemma är en effektiv byrå som känns trygg, effektiv och pålitlig.

Charlotta är mycket snabb i sitt arbete och det är väldigt trevligt med en personlig liten byrå där man dessutom bjuds på kaffe med fågelkvitter när man kommer på besök :-)

- Fotograf Camilla Cherry
Omdöme skapat 19/01/2016

Somhemma, verkligen!

Superbra turbo-Charlotta som är antagligen snabbast i världen när det gäller redovisningsarbete.
Personlig och proffsig service, underbart!
Det kanske inte hör till saken men Charlotta är dessutom najs och smårolig - det är en liten fågel som ibland släpps fri in i lägenheten. Bara det!

- Benoit Rocher
Omdöme skapat 18/12/2015

Snabb, smart serviceminded och den bästa hjälpen!

Charlotta på SomHemma hittade jag av en slump då jag letade efter en bra redovisningskonsult i centrala Stockholm, nära min verksamhet. Det visade sig att jag gjort ett fynd! Charlotta har hjälpt mig med min redovisning nu inför revision i två år och jag kommer med glädje att kontakta henne igen 2016. Hon är otroligt snabb, professionell, kunnig och det är enkelt och mycket, mycket trevligt att samarbeta med henne. Hon har förmåga att göra något som jag tycker är ganska krångligt till lätt och lekande. Jag kan verkligen ge henne mina allra bästa rekommendationer!

- Petra Elisson AB
Omdöme skapat 12/12/2015

Pålitlig och proaktiv

Vi har jobbat med Charlotta i flera år, och hon har alltid varit ansvarsfull, professionell, pålitlig och proaktiv.

- Wikman & Friends AB
Omdöme skapat 21/10/2015

Mycket professionell hjälp

Mycket väl bemött och omhändertagen i mitt lilla företag. Hög kompetens och kunnighet. Kan varmt rekommenderas! Charlotte

- Fotvårdssalongen Fotavtrycket
Omdöme skapat 07/10/2015

Effektiv och professionell redovisning

Vi har använt oss av Somhemmas tjänster under ett flertal år och är mycket nöjda med Charlottas effektivitet och bemötande.

- Studio Källbom
Omdöme skapat 06/10/2015

Mycket nöjd!

Har haft somhemma som redovisningsbyrå i ett antal år och har bara goda vitsord att säga om Charlotta!

- D'point Moderna Media AB
Omdöme skapat 05/10/2015

Mycket god, får den hjälp jag begär

Gott bemötande,alltid tillgänglig,svarar snabbt på frågor.
God kompetens i de frågor jag ställer gällande bokföring redovisning etc. Håller ordning på det mesta vad gäller mitt företag.

- Fotograferna Holmberg AB
Omdöme skapat 04/10/2015

Jag är mycket nöljd med tjänsten

Jag är mycket nöjd med tjänsten som företaget utför. Det sker på ett mycket proffessionellt sätt och utförs mycket snabbt. Lätt att samarbeta med och man får goda råd.

- Psykoterapeut Owe Larsols
Omdöme skapat 04/10/2015

Somhemma har gjort årsredovisning och deklaration i tre år.

Jag är mycket nöjd med Somhemma Din Redovisningsbyrå. Bra kommunikation och snabb hjälp. Och jämförelsevis bra priser för tjänsterna. Är det något som man inte förstår så får man det förklarat.

- Catrine Arvidsson, antikvarie
Omdöme skapat 02/10/2015